Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Αναρμόδιος για τη συνέχιση της χρηματοδότησης των έργων στο Σεληνάρι δηλώνει ο υφυπουργός Ανάπτυξης Θ. Μωραϊτης


Την παρακάτω απάντηση, μετά από αναφορά του για το θέμα της καθυστέρησης των έργων στην περιοχή του Σεληναρίου και του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης, έλαβε ο βουλευτής Λασιθίου κ. Μιχ. Καρχιμάκης, από το γραφείο το Υφυπουργού Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας.

«Σε απάντηση της ανωτέρω αναφοράς, σχετικά με την καθυστέρηση έργων στην περιοχή Σεληνάρι του Βόρειου Οδικού άξονα Κρήτης και στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μας, σας γνωστοποιούμε ότι:
Το έργο αριθμός 2008ΣΕ071000020 με τίτλο «Αντιμετώπιση κατολισθήσεων στην περιοχή Αγ. Γεωργίου Σεληναρίου» εντάχθηκε στο πρόγραμμα των Δημοσίων Επενδύσεων για το 2011 με τα ακόλουθα οικονομικά στοιχεία:
α) Προϋπολογισμός έργου 2.600.000€, β) Εγκεκριμένη πίστωση 300.000€, γ) Σύνολο κατανομών έτους 91.890€ και δ) Πληρωμές προηγούμενων ετών 379.855€.
Όσον αφορά τις χρηματοροές του έργου αρμόδια να προτείνει και να αιτηθεί χρηματοδότηση είναι το συνερωτώμενο Υπουργείο Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων που είναι και φορέας υλοποίησης του έργου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο ιστολόγιο "Ανάβλοχος" δημοσιεύονται μόνο επώνυμα σχόλια, δηλαδή σχόλια τα οποία, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φέρουν το ονοματεπώνυμο του συντάκτη.