Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Η πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Βραχασίου "ο Αναύλοχος"


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η φετινή πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση του πολιτιστικού συλλόγου Βραχασίου "ο Αναύλοχος" την Κυριακή 1/1/2012 στην αίθουσα του συλλόγου στο Βραχάσι, αφού παράτις άσχημες καιρικές συνθήκες, μικροί και μεγάλοι γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα.

 Η εκδήλωση ξεκίνησε με καλωσορίσματα και χαιρετισμούς από τον πρόεδρο του συλλόγου Δ. Κυριακάκη, από το Γ. Κωστάκη, από το δήμαρχο Αγ. Νικολάου Δ. Κουνενάκη και από το διοικητή της ΥΠΕ Κρήτης και επικεφαλής της Δημοτικής Συνεργασίας Π. Καρατσή.

Ακολούθησαν τα μικρά παιδιά του συλλόγου που τραγούδησαν ένα παιδικό τραγούδι (ρούντολφ το Ελαφάκι) και στη συνέχεια τα μεγαλύτερα μέλη του συλλόγου τραγούδησαν Κρητικά Κάλαντα και άλλα εορταστικά τραγούδια. Στη συνέχεια έγινε με συνοδεία μουσικής απαγγελία του διηγήματος "Γιάννης ο ευλογημένος" του Φώτη Κόντογλου και ακολούθησε προβολή της μικρής ταινίας "Το κοριτσάκι με τα σπίρτα".

Αμέσως μετά έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου και στο τέλος ο Άγιος Βασίλης μοίρασε δώρα στα μικρά παιδιά.

Η εκδήλωση έκλεισε με ανταλλαγή ευχών από όλους για τη χρονιά που μπήκε.











1 σχόλιο:

  1. ΓΙΩΡΓΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΝ ΩΡΑΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΜΟΥ!!!!! ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΖΕΡΒΑΚΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Στο ιστολόγιο "Ανάβλοχος" δημοσιεύονται μόνο επώνυμα σχόλια, δηλαδή σχόλια τα οποία, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φέρουν το ονοματεπώνυμο του συντάκτη.