Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Παρουσίασε και απολογισμό...


Με ένα ατέλειωτο ανάγνωσμα αριθμών, μας φιλοδώρησε ο αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου Νίκος Καστρινάκης, παρουσιάζοντας τον απολογισμό της πρώτης χρονιάς του νέου θεσμού. Αριθμοί, ποσά, υπάλληλοι, έργο. Έτσι κάπως χαθήκαμε στην ανάγνωση, όπως θα δείτε εάν κατεβάσετε την παρουσίαση. Σε γενικές γραμμές, ο κύριος Καστρινάκης, παραδέχτηκε ότι ήταν η πρώτη χρονιά της αιρετής Περιφέρειας και άρα πολλά ακόμα θα πρέπει να γίνουν.
Μαζί στην αίθουσα του πρώην νομαρχιακού Συμβουλίου, διευθυντές υπηρεσιών της Περιφέρειας, αλλά και εκπρόσωπος του Δήμου Αγίου Νικολάου, αφού σ΄αυτόν έχουν περάσει αρκετές υπηρεσίες που στεγάζονται στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας, όπως η πολεοδομία. Ο απολογισμός κράτησε ώρες, μαζί με τους διευθυντές να αναλύουν το δικό τους κομμάτι. Θα μπορούσε να ήταν ένα σύντομος απολογισμός, πολιτικός, αφού έτσι κι αλλιώς μας είχαν δοθεί οι αριθμοί, όπως μπορείτε να δείτε: 
Αναδημοσίευση από τη σελίδα του Ρ/Σ 104.4

Τί μπορεί να πει κάποιος για το ήθος του συγκεκριμένου προσώπου, που τολμά να κάνει και απολογισμό του ανύπαρκτου έργου του στην Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου, τη στιγμή που δεν έχει το θάρρος να αναλάβει την πολιτική ευθύνη για το έλλειμμα στο Δήμο Νεάπολης όπου ήταν δήμαρχος.
Και μην ξεχνάμε βέβαια το γεγονός ότι εδώ και 13 μήνες η υπηρεσία της οποίας προϊσταται δεν έχει προχωρήσει στο ελάχιστο την επισκευή του λιμανοβραχίονα του Σισίου, για την οποία έχει την αποκλειστική ευθύνη!

2 σχόλια:

  1. Το οτι έχουμε μπλέξει ασχημα, το έχετε καταλάβει? Εγώ το κατάλαβα πολύ καλά.
    Αλέκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΕΩΡΓΟ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙΣ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΔΕΟΣ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ,σε ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΤΟΝΒΓΑΛΕΙΣ ΞΑΝΑ.
    ΠΕΠΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Στο ιστολόγιο "Ανάβλοχος" δημοσιεύονται μόνο επώνυμα σχόλια, δηλαδή σχόλια τα οποία, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φέρουν το ονοματεπώνυμο του συντάκτη.