Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Μόνο ο Β. Χατζηδάκης έθεσε θέμα για την ανυπαρξία έργων για την Τοπική Κοινότητα Βραχασίου στον προϋπολογισμό 2012 του Δήμου Αγ. Νικολάου

Μόνο ο δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Χατζηδάκης έθεσε θέμα για την ανυπαρξία έργων για την Τοπική Κοινότητα Βραχασίου στον προϋπολογισμό του 2012 του Δήμου Αγ. Νικολάου, κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ούτε ο Παν. Καρατσής από τη Δημοτική Συνεργασία, ούτε κάποιος άλλος δημοτικός σύμβουλος, ούτε ο σύμβουλος της Τοπικής Κοινότητας Βραχασίου Χρ. Μαμαλούκος που ήταν παρών, έθεσαν ζήτημα για την παντελή έλλειψη έργων για την περιοχή μας στον προϋπολογισμό του δήμου, κατά τη διάρκεια τη συζήτησης του νέου προϋπολογισμού.

Το "μεραμπελιώτικο διαμάντι" όχι μόνο δεν ανέφερε τίποτα, αλλά ψήφισε υπέρ του προϋπολογισμού.
Ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Βραχασίου Μ. Πετσαλάκης ήταν απών.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι που έχουν εκλεγεί στη Δημοτικοί Ενότητα Βραχασίου δεν είπαν τίποτα. Ο Γ. Δατσέρης ασχολήθηκε μόνο με το αν ο Π. Καρατσής γνωρίζει ή όχι τον τρόπο σύνταξης και συζήτησης των προϋπολογισμών. Για το μηδέν του προϋπολογισμού σχετικά με την περιοχή μας δεν βρήκε ούτε δύο λέξεις να πει.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία ο προϋπολογισμός του 2012, ένας προϋπολογισμός στον οποίο ο τόπος μας αναφέρεται μόνο στα έσοδα (τέλη παρεπιδημούντων, τέλη από καταστήματα κλπ). Στα έξοδα η μόνη αναφορά που γίνεται είναι για τη μελέτη του αρδευτικού, και γίνεται για τυπικούς λόγους, αφού τόσο το πρόγραμμα θησέας στο οποίο είχε ενταθεί αρχικά, όσο και το πρόγραμμα Πράσινη Ανάπτυξη είναι ανενεργά.

Σίγουρα πρόκειται για μια ιδαίτερα δυσάρεστη εξέλιξη για τον τόπο μας που οδηγεί σε δεύτερη συνεχόμενη χρονια παντελούς ανυπαρξίας οποιουδήποτε νέου έργου!

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθείσετε κάποια video από τη χθεσινή συνεδρίαση με θέμα τον προϋπολογισμό:

Το μεγαλύτερο τμήμα από την τοποθέτηση του Παν. Καρατσή

 Η τοποθέτηση του Β. Χατζηδάκη:

Απαντήσεις από τον αντιδήμαρχο Μαν. Αικατερινάκη:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο ιστολόγιο "Ανάβλοχος" δημοσιεύονται μόνο επώνυμα σχόλια, δηλαδή σχόλια τα οποία, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φέρουν το ονοματεπώνυμο του συντάκτη.