Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Ένα σχόλιο από τον αναγνώστη Κ. Κασωτάκη για τον κ.βουλευτή


Μετά την ανάγνωση και αυτού του κειμένου που αφορά στην "φροντίδα" του κ. Βουλευτή για τα έργα στο Καλό Χωριό πραγματικά με μεγάλο προβληματισμό αλλά και αγωνία έκανα αυτή την σκέψη. Σκέφτηκα πόσο τυχεροί είμαστε εμείς οι Λασιθιώτες με τέτοιον κ. Βουλευτή που έχουμε στ΄αφταρμιστά μας!!!
Δεν υπάρχει έργο, μετάθεση, πρόσληψη, μετακίνηση, συνοικέσιο, γάμος, βάφτιση, αρρώστια, θάνατος, δεν λέω για εκλογές παντός τύπου, υποψηφίους και ψηφοδέλτια και τι άλλα να πω, που δεν είναι ο κ. Βουλευτής από πίσω, που δεν μας υπενθυμίζει μέσω του γραφείου του και των ακροβολισμένων πληροφοριοδοτών του ότι χωρίς αυτόν τίποτα δεν θα είμαστε, τίποτα μα τίποτα μα τίποτα δεν θα γινόταν!!! Παναγία μου Κερά κάνε το θάμα σου μην ξυπνήσουμε κανένα πρωί και δεν είναι κ. Βουλευτής πια. 
Δεν μπορούμε να ζούμε με αυτήν την αγωνία! Άραγε τι μας ξημερώνει; 
Μήπως και στις εκλογές που θα γίνουν το ΧΑΣΟΚ, συγνώμη ΠΑΣΟΚ ήθελα να πω, κατατροπωθεί και χάσουμε τον κ. Βουλευτή;

Δεν κινούμαι, δεν τρώω, δεν αναπνέω, δεν σκέφτομαι, μόνο προσεύχομαι για μας τους τυχερούς Λασιθιώτες να μείνουμε στάσιμοι δηλαδή εννοώ με τον κ. Βουλευτή στα ίδια.
Σκεφτείτε μια μέρα χωρίς αυτόν, σκεφτείτε μια πράξη χωρίς «δια των ενεργειών του»! Γίνεται; Δεν γίνεται! Αυτό λέω και γω.
 Σωθήκαμε μέχρι τώρα δεν αμφισβητείται αυτό. Το θέμα είναι τι γίνεται τώρα που όλα αλλάζουν; Λέτε; Λέτε να είμαστε πραγματικά τυχεροί;

Κώστας Κασωτάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο ιστολόγιο "Ανάβλοχος" δημοσιεύονται μόνο επώνυμα σχόλια, δηλαδή σχόλια τα οποία, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φέρουν το ονοματεπώνυμο του συντάκτη.