Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Να πως λειτουργεί Νίκο Βλάχο το συμβούλιο και στη δική μας Τοπική Κοινότητα...


Πριν από μερικές ημέρες ο Ν. Βλάχος αναδημοσίευσε στο ιστολόγιο του ένα κείμενο του φίλου και συναδέλφου μου στο Νοσοκομείο Χρήστου Τζώρτζη σχετικά με τη λειτουργία του Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Κριτσάς, όπου άλλη απόφαση ελήφθη στη συνεδρίαση σχετικά με την παραχώρηση του Δημοτικού Σχολείου στον πολιτιστικό Σύλλογο Κριτσάς και άλλη απόφαση διακινήθηκε και δημοσιοποιήθηκε στην τοπική εφημερίδα. 
Ο Ν. Βλάχος αναδημοσίευσε το κείμενο βάζοντας τον τίτλο: "Να πως λειτουργούν Αλέκα στο χωριό του μέγιστου Αντιδημάρχου κ.Κερούλη τα Τοπικά Συμβούλια...¨παραβλέποντας ότι το κείμενο απέδιδε ευθύνες σε συγκεκριμένο σύμβουλο της παράταξης της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου, της παράταξης του Π. Καρατσή.
Βεβαίως ο Ν. Βλάχος παρέβλεψε  το πως λειτουργεί το συμβούλιο και στη δική μας Τοπική Κοινότητα, αυτή του Βραχασίου, όπου άλλα αποφασίζονται στις συνεδριάσεις και άλλα γράφονται στις αποφάσεις, ή γράφονται αποφάσεις που δεν ελήφθησαν ποτέ στη δημόσια συνεδρίαση. 
Αν έχει ξεχάσει, ας θυμηθεί αυτή την απόφαση η οποία δεν ελήφθη στη συνεδρίαση του Συμβουλίου Τοπικής Κοινότητας στις 25/2/2011, όμως  τις επόμενες ημέρες γράφτηκε, υπογράφτηκε και στάλθηκε στο Δήμο Αγίου Νικολάου.


Αυτή η απόφαση δεν ελήφθη ποτέ κατά τη συνεδρίαση του Συμβουλίου, στην οποία είμασταν παρόντες δεκάδες πολίτες. Παρόλαυτα όμως, τις επόμενες ημέρες την υπέγραψαν και την έστειλαν στο Δήμο.
Αυτό είναι ένα παράδειγμα του απαράδεκτου τρόπου με τον οποίο λειτουργεί το Συμβούλιο Τοπικής Κοινότητας της περιοχής μας. 
Ας βλέπει πρώτα αυτά ο Ν. Βλάχος όταν αναφέρεται σε λειτουργία Τοπικών Συμβουλίων...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο ιστολόγιο "Ανάβλοχος" δημοσιεύονται μόνο επώνυμα σχόλια, δηλαδή σχόλια τα οποία, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φέρουν το ονοματεπώνυμο του συντάκτη.