Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Γιώργος Φθενάκης: "Η δημοτική αρχή θα έρθει σύντομα στην περιοχή να ακούσει τα προβλήματα μας"


Δυστυχώς αναγκάζομαι χρονιάρες μέρες να προστατεύσω τον εαυτό μου απο κακόβουλα ατομα που μοναδικό σκοπό έχουν -ακόμα και τέτοιες μέρες- να συκοφαντούν και να σπιλωνουν ανθρώπους που προσπαθούν να βοηθήσουν πάντα μεσα απο τα κοινα για την ευημερία και την αναπτυξη της περιοχης, πάντα ΑΜΙΣΘΟΙ σε σχέση με αλλους που ονειρευόταν την παρουσία τους στα κοινα με ΠΑΧΥΛΟ ΜΙΣΘΟ!

Μετα απο απόφαση του Δημοτικού συμβουλίου και του ΔΣ της επιχειρησιακής ΟΤΑ Βραχασιου, στο επόμενο διάστημα θα κανουν έλεγχο οι ορκωτοι λογιστές στην εταιρια! Και οικονομικό και διαχειριστικό!
Δε καταλαβαίνω ως προς τι οι απειλές και τα κακοβουλα σχόλια ορισμένων ανωνύμων σχολιαστων συγκεκριμένου ιστολογιου για το οτι θα μπορει και το ελεγκτικο συμβουλιο να μας κάνει έλεγχο.
Αν κάποιος εχει στοιχεία για οτιδήποτε μεμπτό και έχει και το θάρρος της γνώμης του, να πάει στον εισαγγελέα.
Άλλωστε εχω καταθέσει στοιχεία σε Δικηγορικό γραφείο, έχω δώσει εντολή για μήνυση και αγωγή σε αιρετούς που σε ιστολογιο και σε τοπική εφημερίδα άφησαν υπονοούμενα προς το πρόσωπο μου για κατάχρηση δημοσίου χρήματος!

Έχουμε ήδη δημοσιεύσει οικονομικα στοιχεια σε προηγούμενη αναφορά που είχαμε κάνει για την πορεία και το μέλλον της εταιριας, αναλυτικά θα δημοσιευθουν στο ετησιο ισολογισμο οπως ορίζει η νομοθεσία!

Τωρα σχετικα με τις καταγγελίες του κ. Προέδρου για παρεμπόδιση απο εμένα και του Αντιδημάρχου κ. Αικατερινακη να παρευρεθούν πολιτες στην λαικη συνέλευση στην περιοχη μας, τι να πω;
Να πω οτι ακομα δε ξέρει κανεις, ακόμη και εγώ σαν τοπικός σύμβουλος, ποτε θα γινει;
Ή να πω οτι τον εχει κυριεύσει πανικός απο την ΑΠΑΞΙΩΣΗ που νιώθει απο την τοπικη κοινωνία και τη ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ και έχει το δικαίωμα του ακαταλογιστου να λεει οτι θέλει;
Είναι ένα δίλημμα!

Πάντως ολοι κρινόμαστε απο τις πράξεις μας και τα λόγια μας!

Θέλω ακόμη να ενημερώσω τους πολιτες οτι η Δημοτικη αρχη μαζι με τον ΔΗΜΑΡΧΟ θα έρθει σύντομα στην περιοχη να ακούσει τα ουσιαστικά προβλήματα μας, να κατατεθούν απόψεις πολιτών που πραγματικά ενδιαφέρονται για την αναπτυξη, την ευημερία και την ηρεμία της περιοχης, και να προχωρήσουμε ενωμένοι και μονιασμενοι!
Τωρα το πως θα βαπτιστεί αυτή η συνάντηση( λαικη συνέλευση η ενημερωση πολιτών) δεν μας ενδιαφερει κ. Πρόεδρε!
Πάντα μας ενδιέφερε και θα μας ενδιαφερει η ουσία, και οχι οι τίτλοι!!!!

ΕΥΧΟΜΑΙ ΕΝΑ ΗΡΕΜΟ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΌ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ. 2012

ΦΘΕΝΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΤΟΠΙΚΟΣ ΣΎΜΒΟΥΛΟΣ. και ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗΣ ΒΡΑΧΑΣΙΟΥ ΟΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο ιστολόγιο "Ανάβλοχος" δημοσιεύονται μόνο επώνυμα σχόλια, δηλαδή σχόλια τα οποία, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φέρουν το ονοματεπώνυμο του συντάκτη.