Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Σοβαρή καταγγελία κατά του δημοτικού συμβούλου Γιώργου Δατσέρη από τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Πανίκο Καρατσή


Σοβαρή καταγγελία κατά του Γ. Δατσέρη, δημοτικού συμβούλου Αγ. Νικολάου της παράταξης του δημάρχου, έκανε σήμερα ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Π. Καρατσής μιλώντας στην πρωϊνή εκπομπή του ΛΑΤΩ FM με το Θάνο Κορομπύλια. Ο Π. Καρατσής κατηγόρησε το συνάδελφο του γιατρό Γ. Δατσέρη ότι έχει προσωπικά συμφέροντα στην υπόθεση των Σφαγείων της Νεάπολης και λόγω των προσωπικών του συμφερόντων ψήφισε κατά της καταγγελίας της σύμβασης του Δήμου με την ιδιωτική εταιρία που τα διαχειριζόταν.

Ως γνωστόν οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης του Π. Καρατσή αποχώρησαν από τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αγ. Νικολάου την Παρασκευή 16/12/11 πριν συζητηθεί το θέμα των σφαγείων, αφού θεώρησαν ότι προσεβλήθησαν από έκφραση του Γ. Δατσέρη για υποτιθέμενο ενδιαφέρον τουΠ. Καρατσή για τα προβλήματα, έκφραση την οποία αρνήθηκε να ανακαλέσει. Μετά την αποχώρηση των συμβούλων της μείζωνος αντιπολίτευσης συζητήθηκε το θέμα των σφαγείων και ο Γ. Δατσέρης ενημέρωσε το σώμα ως επικεφαλής της επιτροπής του δημ. συμβουλίου που ερεύνησε τις δυνατότητες επαναλειτουργείας των σφαγείων. Στην ψηφοφορία που ακολούθησε όλοι οι παρόντες δημοτικοί σύμβουλοι ψήφισαν υπέρ της καταγγελίας του Δήμου με την ιδιωτική εταιρία, πλην του Γ. Δατσέρη ο οποίος ψήφισε κατά.

Σήμερα, ο Π. Καρατσής μιλώντας τηλεφωνικά στο ραδιόφωνο για την αποχώρηση της παράταξης του, κατηγόρησε το Γ. Δατσέρη ότι κράτησε αυτή τη στάση λόγω προσωπικών συμφερόντων, χωρίς όμως να αναφέρει ποια προσωπικά συμφέροντα μπορεί να έχει ο Γ. Δατσέρης, ο οποίος εργάζεται ως ιατρός διευθυντής ιστοπαθολόγος στο Νοσοκομείο Αγ. Νικολάου.
Πρόκειται για μια σοβαρότατη κατηγορία, την οποία ο Π. Καρατσής θα πρέπει να τεκμηριώσει με στοιχεία, αφού τίθεται σοβαρό ζήτημα για την αξιοπιστία του δημοτικού συμβούλου Γ. Δατσέρη και τον τρόπο με τον οποίο κινείται και ψηφίζει στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο ιστολόγιο "Ανάβλοχος" δημοσιεύονται μόνο επώνυμα σχόλια, δηλαδή σχόλια τα οποία, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φέρουν το ονοματεπώνυμο του συντάκτη.