Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Ζαχαρία το μυστήριο λύθηκε (κατόπιν εορτής)



Ο Ζαχαρίας Φθενάκης έκανε λέει έρευνα για να διαπιστώσει ποιος έστειλε στα Νέα του Βραχασίου το αφισάκι για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Σίσι και διαπίστωσε ότι "ουδείς μέλλος του συλλόγου μας, έστειλε τέτοια ανακοίνωση, και μάλιστα με τον ανάλογο διάκοσμο, όπως την εμφάνισαν τα Νέα του Βραχασίου, η οποία μάλιστα εσφαλμένα ανέφερε ότι η φωτοδότηση θα γινόταν στις 5:30, ενώ ήταν προγραμματισμένη για τισ 6:00."
Θα μπορούσε πριν βγάλει την ανακοίνωση να με είχε ρωτήσει με κάποιο mail, αφού εγώ υπέγραφα τη συγκεκριμένη ανάρτηση, αλλά κατανοώ τους λόγους που δεν το έκανε.
Θα του διευκρίνιζα ότι δεν μου  έστειλε κανείς αυτό το αφισάκι, πολύ απλά γιατί ήταν και είναι αναρτημένο στην επίσημη σελίδα του Δήμου Αγίου Νικολάου (από όπου το αντέγραψα) εδώ και περίπου μία εβδομάδα , κάτι που θα μπορούσε ο ίδιος ή κάποιο άλλο μέλος του συλλόγου να το διαπιστώσει εάν έμπαινε στη σελίδα του Δήμου.
Επίσης το ίδιο αφισάκι ήταν δημοσιευμένο από την προηγούμενη Τρίτη (μια μέρα πριν το δημοσιεύσω εγώ) στην ιστοσελίδα της εφημερίδας ΑΝΑΤΟΛΗ.


Ο Ζαχαρίας δεν τα αντιλήφθηκε αυτά, μόνο τη δημοσίευση στα Νέα του Βραχασίου αντιλήφθηκε (οι αγάπες δεν κρύβονται).
Πάντως αυτός που θεωρεί τον εαυτό του εξπέρ στο διαδίκτυο και στους υπολογιστές δεν κατάφερε να αντιληφθεί εγκαίρως τί συνέβη με το αφισάκι,  και  τη λογική με την οποία κινείται η δημοτική αρχή και το γραφείο τύπου του Δήμου Αγίου Νικολάου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο ιστολόγιο "Ανάβλοχος" δημοσιεύονται μόνο επώνυμα σχόλια, δηλαδή σχόλια τα οποία, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φέρουν το ονοματεπώνυμο του συντάκτη.