Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

Θα γίνει η αυριανή Λαϊκή Συνέλευση στο Βραχάσι;

Ως γνωστόν ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Βραχασίου έχει συγκαλέσει Λαϊκή Συνέλευση στο Βραχάσι για αύριο το απόγευμα, χωρίς να ακολουθήσει τη νόμιμη διαδικασία που προβλέπει συνεργασία με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο.
Αντί να κάνει αυτό που προβλέπει ο νόμος, ακολούθησε εξωθεσμική διαδικασία και πήρε απόφαση από το Συμβούλιο Τοπικής Κοινότητας που είναι αναρμόδιο να λάβει τέτοια απόφαση. 

Αποτέλεσμα αυτής της πρακτικής του Μ. Πετσαλάκη ήταν να αμφισβητηθεί η νομιμότητα της Συνέλευσης και να δηλώσει η παράταξη του δημάρχου ότι δεν θα παραβρεθεί σε μια συνέλευση που συγκλήθηκε ερήμην της δημοτικής αρχής.

Τώρα, Χρ. Μαμαλούκος ο σύμβουλος που μαζί με τον Πετσαλάκη πήρε αυτή την παράτυπη απόφαση για τη Συνέλευση γνωρίζοντας ότι η  δημοτική αρχή δεν συμφωνεί, τώρα δηλώνει ότι θα συνεχίσει τις διακοπές του και δεν θα παραβρεθεί στη Συνέλευση που ο ίδιος συγκάλεσε!
Αυτή είναι η υπευθυνότητα του...

Αυτό που μένει τώρα να δούμε είναι τί θα πράξει ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Βραχασίου. Θα παραβρεθεί στη Συνέλευση που συγκάλεσε, ή θα ακολουθήσει το παράδειγμα του συνεργάτη και συναγωνιστή του Χρ. Μαμαλούκου και θα απέχει, ακυρώνοντας τη διεξαγωγή της;

Πάντως ούτως ή άλλως, η προσπάθεια να δημιουργηθεί μέσω της Λαϊκής Συνέλευσης η πλαστή εικόνα  ότι οι Πετσαλάκης - Μαμαλούκος εκφράζουν την πλειονότητα των δημοτών της περιοχής έχει πέσει  (για ακόμη μια φορά) στο κενό .

2 σχόλια:

  1. Προτείνω η Λαϊκή Συνέλευση της «απόλυτης πλειοψηφίας των δύο», να γίνει με τηλεδιάσκεψη απ το Όρος Καιμακτσαλαν, χιονισμένο.
    Και μια ερώτηση: δηλαδή οι δύο που αποφάσισαν μεταξύ τους τι πίστευαν; ότι θα σύρουν τον κόσμο και την Δημοτική αρχή, πίσω από την «πλαστή πλειοψηφία τους», πίσω από την χωρίς προηγούμενο συμπεριφορά τους?
    Αφού λοιπόν μπορούν και έτσι, εμπρός! γεμίστε όλες τις αίθουσες, όχι μία, εφαρμόστε τα εργαλεία για την τηλεδιάσκεψη και να!!! Όλα γίνονται όταν υπάρχει «πλειοψηφία»!!!!
    Αλέκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιοι είναι οι "απόδημοι" που βρίσκονται λόγω εορτών στο Βραχάσι και που απο την παρουσία τους εξαρτάται και η πραγματοποίηση της Συνέλευσης?
    Αναλόγως τον αριθμό, φυσικά και να ληφθεί υπόψη, διαφορετικά δεν νομίζω οτι έχει κανένα νόημα, εξάλλου το πρώτο δεκαήμερο του Γενάρη δεν είναι καθόλου καλή περίοδος λόγω πολλών εορτών.Νομίζω οτι προς το τέλος Γενάρη είναι το καλίτερο, που θα έρθουν και άλλοι "απόδημοι".
    Αλέκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Στο ιστολόγιο "Ανάβλοχος" δημοσιεύονται μόνο επώνυμα σχόλια, δηλαδή σχόλια τα οποία, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φέρουν το ονοματεπώνυμο του συντάκτη.