Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Μην ξεχνιόμαστε...




Γράφει σήμερα ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Βραχασίου Μ. Πετσαλάκης στο Κοινόν Βραχασίου ότι η κατασκευή του νέου Δημοτικού Σχολείου στο Σίσι βρίσκεται στάσιμη ("σε αναμονή") λόγω του μνημονίου, αφού ο ΟΣΚ προωθεί την αποπεράτωση σχολείων που είναι σε εξέλιξη η κατασκευή τους.

Όμως αυτό που δεν πρέπει να ξεχνάμε είναι πιο κόμμα ψήφισε, εφάρμοσε και εφαρμόζει (μαζί με τη ΝΔ και το ΛΑΟΣ) την πολιτική του μνημονίου που οδηγεί την κοινωνία σε διάλυση.
Το ΠΑΣΟΚ, το κόμμα που υποστήριξε και υποστηρίζει ο Μ. Πετσαλάκης, είναι το κόμμα  που η κυβέρνηση του κατάφερε σε περίοδο άγριας λιτότητας για τους εργαζόμενους και τους μικρομεσαίους και με σχεδόν πλήρες πάγωμα των δημόσιων έργων από εθνικούς πόρους, να υπάρχει το πρώτο ενδεκάμηνο του 2011 αύξηση των πρωτογενών δημόσιων δαπανών,  μείωση των δημόσιων εσόδων και αύξηση του ελλείμματος.
Αυτό φαίνεται στο επίσημο Δελτίο Εκτέλεσης Προϋπολογισμού του Υπουργείου Οικονομικών, το οποίο μπορείτε να δείτε ΕΔΩ.

Η κυβέρνηση και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ και ο βουλευτής Μιχάλης Καρχιμάκης έχουν τεράστια ευθύνη για όσα γίνονται τόσο στα γενικότερα ζητήματα, όσο και στη στασιμότητα για τα ζητήματα της τοπικής μας πραγματικότητας όπως στο έργο του Σεληναρίου, στην παράκαμψη των Μαλίων, στην επιδιόρθωση του λιμενοβραχίονα του Σισίου, στο έργο του νέου δημοτικού σχολείου.

Μην ξεχνιόμαστε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο ιστολόγιο "Ανάβλοχος" δημοσιεύονται μόνο επώνυμα σχόλια, δηλαδή σχόλια τα οποία, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φέρουν το ονοματεπώνυμο του συντάκτη.