Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2011

Ένα σχόλιο από τον κ. Κώστα Κασωτάκη


Σκέφτηκα πολύ διαβάζοντας την ανακοίνωση του κ. Βουλευτή για την μεγάλη χάρη που πρέπει να του χρωστάει η κοινωνία του Βραχασίου και κατέληξα άραγε αν δεν υπήρχε τι θα είχαμε απογίνει?
Είναι συγκλονιστικό μόνο που το σκέφτεσαι να είμαστε όλοι τόσο τυχεροί που τον έχουμε αλλιώς είμαστε χαμένοι.

Αλλά για να δούμε κ. Βουλευτά γιατί θα πρέπει να είμαστε υποχρεωμένοι για το τόσο μεγάλο ενδιαφέρον που δείξατε, κάπως καθυστερημένα βέβαια, αλλά δεν πειράζει το λιμάνι δεν πολυκαταλαβαίνει απλά καταρρέει όπως και οι κοινωνίες και οι ιθαγενείς τι κάνουν άραγε?
Μήπως και αυτοί δεν πολυκαταλαβαίνουν?
Μα φυσικά για τον κ. Βουλευτή είναι οι υπήκοοι οι βαστάζοι οι «ότι πείτε» οι πάντα με θαυμασμό υπακούοντες στον κ. «δια των ενεργειών μου». Αχ Θεέ μου, τι τύχη νάναι αυτή…

Είναι ντροπή αλλά μόνο ντροπή να δημοσιεύονται τέτοιες ανακοινώσεις μια άλλης εποχής για ανθρώπους άλλου εγκεφάλου.
Οι «σκλάβοι» ξύπνησαν κ. Βουλευτά δεν το έχετε καταλάβει?
Το κόμμα σας παραπαίει και εσείς το ίδιο ίσως να μετράτε τις «τελευταίες μέρες της Πομπηίας», ο Πρωθυπουργός σας κατέρρευσε, ο Πρόεδρός σας και αυτός κατέρρευσε ψάχνοντας να κρατηθεί από τους Παναγιωτακόπουλους που όλοι μαζί «φτύνατε».
Άδικος κόπος, η ιστορία δεν γυρίζει πίσω, οι «κάθε είδους αυλικοί» δεν μπορούν πλέον να διαφεντεύουν την χώρα, οι ιθαγενείς το ξαναείπαμε μάθανε αλφάβητο δεν τους κοροϊδεύεις πια, ξέρουν.

Και αν πρέπει κάποιον τελικά να πρέπει να ευχαριστήσουν οι υπήκοοι για τα αυτονόητα αυτός είναι κυρίως ο κ. Αναστασάκης νυν Δήμαρχος Ιεράπετρας που με το έγγραφό του ξεκίνησαν και κινήθηκαν οι διαδικασίες και ο κ. Αρναουτάκης Περιφερειάρχης Κρήτης.

Αποσύρατε κύριε τους «ακροβολισμένους» από παντού για την ενημέρωση και την μετατροπή του οτιδήποτε στο «δια των ενεργειών μου», το «πανηγύρι» τέλειωσε και ο κάθε «κατεργάρης στον πάγκο του». Πολύ δεν ήταν? Φτάνει!!!

Όσο για τις μαζώξεις και τις … «συσπειρώσεις» του πάλε ποτέ ΠΑΣΟΚ και τώρα ΧΑΣΟΚ, τι να πει κανείς! Δεν μπορούν να ψυχανεμιστούν τι έχει να γίνει σε δυό μήνες?
Αυτοί αμετανόητοι «αυλικοί» δεν μπορούν να αποχωριστούν τον «Αφέντη τους», έτσι έμαθαν υποταγμένοι κρίμα γιατί η πραγματικότητα φέρνει άλλα και δεν θα τα αντέξουν.

Κώστας Κασωτάκης

1 σχόλιο:

  1. Επειδή πολλοί θα αναρωτιούνται, είμαι λάτρης του Βραχασίου και της περιοχής γενικότερα, από μάνα Βραχασιώτισα και πατέρα Ρεθυμνιώτη. Σιγά σιγά και τα υπόλοιπα, για να έχει και ενδιαφέρον!
    Κωστής Κασωτάκης (σεβόμενος την επιθυμία του ιστολογίου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Στο ιστολόγιο "Ανάβλοχος" δημοσιεύονται μόνο επώνυμα σχόλια, δηλαδή σχόλια τα οποία, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φέρουν το ονοματεπώνυμο του συντάκτη.