Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Στο φίλο του το Νίκο να κάνει τις υποδείξεις!


Με ένα κείμενο που δημοσίευσε πριν από λίγο στο διαδίκτυο στο ιστολόγιο Κοινόν Βραχασίου ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Βραχασίου Μ. Πετσαλάκης αμφισβητεί το δικαίωμα να έχει γνώμη και λόγο για την ημερομηνία διεξαγωγής της Λαϊκής Συνέλευσης, οποιοσδήποτε άλλος πλην του προέδρου και του αντιδημάρχου, που είναι οι κατά το νόμο αρμόδιοι.
Το γράφει αυτό μετά τις απόψεις που κατέθεσαν για το θέμα ο σύμβουλος της Τοπικής Κοινότητας Βραχασίου Γ. Φθενάκης και η πρώτη σε ψήφους στη Δημοτική Ενότητα Βραχασίου ύποψήφια δημοτική σύμβουλος Αλέκα Σουλαδάκη, που πρότειναν η Συνέλευση να γίνει προς τα τέλη του Γενάρη.
Την υπόδειξη την κάνει  γιατί -λέει- από τη δημόσια συζήτηση δημιουργείται αναστάτωση(!)

Όμως σε λάθος κατεύθυνση απευθύνει τις υποδείξεις του ο Πετσαλάκης. Γιατί οι δύο συνυποψήφιοί του απλά κατέθεσαν τη γνώμη τους στο δημόσιο διάλογο, δεν προκατέλαβαν καμιά απόφαση.
Αντίθετα ο φίλος, συνεργάτης και συναγωνιστής του στο ιστολόγιο Κοινόν Βραχασίου με δημοσίευση του  από τις 8 Νοεμβρίου  είχε προκαταλάβει την όποια απόφαση. Ο Ν. Βλάχος, πριν  κατατεθεί η γνώμη του αρμόδιου αντιδημάρχου και πριν υπάρξει η σχετική αναρμόδια απόφαση του Συμβουλίου Τοπικής Κοινότητας, είχε ανακοινώσει ότι η Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στο Βραχάσι στις 27 Δεκεμβρίου.



Αν λοιπόν ο Πετσαλάκης αισθάνεται την ανάγκη να απευθυνει υποδείξεις σε κάποιους, ας τις απευθύνει στο φίλο του το Ν. Βλάχο που δεν είπε απλά τη γνώμη του, αλλά προκατέλαβε τις αποφάσεις των κατά το νόμο αρμόδιων προσώπων, δημιουργώντας μια μεγάλη αναστάτωση σχετικά με το θέμα που οδήγησε στη "διαδικτυακή" αναβολή της Λαϊκής Συνέλευσης.
Και βέβαια, ο Ν.Βλάχος ούτε αντιδήμαρχος είναι, ούτε πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας (τουλάχιστον εκλεγμένος).

1 σχόλιο:

  1. Δεν θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση με κανενα, αλλα δε μπορω να αφήσω αναπάντητα τα γραφόμενα του προέδρου της τοπικής κοινότητας. Προσωπικά εγώ εγραψα στο κείμενο που δημοσιεύτηκε οτι την λαικη συνέλευση θα την ορίσει ο Αντιδημαρχος μαζι με τον πρόεδρο και δεν καταλαβαίνω σε ποιο θελει να ρίξει τα βέλη του. Εγώ απλώς πρότεινα τέλος του μήνα γιατί πιο πριν θα ειμαι σε διακοπές και πως θα γινει λαικη συνέλευση όταν λείπει κάποιος τοπικός σύμβουλος.
    Όλο τον καιρό έγραφαν ότι το τοπικο συμβούλιο αποφάσισε την ημερομηνία της λαικης συνέλευσης και τωρα προσπαθεί να μου απαγόρευση την γνώμη μου ως τοπικός σύμβουλος; Δεν θα σου κανω το χατήρι πρόεδρε, και για αλλη μια φορά σου ξαναλέω ότι οι τίτλοι που ειναι χωρις αρμοδιότητες ουδέποτε με ενδιέφεραν και ουτε πρόκειται!
    Άλλωστε θεωρώ οτι οι αρμοδιότητες που εχω τωρα σαν τοπικός σύμβουλος ειναι πολύ πιο αυξημένες απο τη δική σου ανεπάρκεια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Στο ιστολόγιο "Ανάβλοχος" δημοσιεύονται μόνο επώνυμα σχόλια, δηλαδή σχόλια τα οποία, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φέρουν το ονοματεπώνυμο του συντάκτη.