Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στο Σίσι

xrsisi_2011_054.jpg


Tο Σάββατο 17 Δεκεμβρίου το απόγευμα πραγματοποιήθηκε το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στο Σίσι από τον Αναπτυξιακό Σύλλογο Σισίου παρουσία του Δημάρχου Αγίου Νικολάου κ. Δημήτρη Κουνενάκη. Ο Αναπτυξιακός Σύλλογος Σισίου επεφύλαξε θερμή υποδοχή σε όσους παραβρέθηκαν στην χριστουγεννιάτικη εκδήλωση και προσέφερε εορταστικά σπιτικά εδέσματα και ποτά. Τα παιδιά μαζί με το Δήμαρχο φώτισαν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και ευχήθηκαν σε όλους χρόνια πολλά και καλές γιορτές.



xrsisi_2011_035.jpg

xrsisi_2011_040.jpg

xrsisi_2011_044.jpg

xrsisi_2011_048.jpg

Στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή παραβρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Αγίου Νικολάου κ. Μιχάλης Κερούλης, κ. Νίκος Αφορδακός, κ. Μιχάλης Σγουρός, ο επικεφαλής της μείζονος πλειοψηφίας κ. Πανίκος Καρατσής, δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Γιώργος Δατσέρης, κ. Μανόλης Λεμπίδης, ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Βραχασίου κ. Πετσαλάκης, ο πρόεδρος της Επιχειρησιακής Βραχασίου κ. Γιώργος Φθενάκης,η κ. Αλέκα Σουλαδάκη, η κ.Μαρία Φορτετζανού από τη Δημοτική Κοινότητα Νεάπολης, μέλη του Αναπτυξιακού Συλλόγου Σισίου και του τοπικού Συμβουλίου Βραχασίου.


Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Αγ. Νικολάου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο ιστολόγιο "Ανάβλοχος" δημοσιεύονται μόνο επώνυμα σχόλια, δηλαδή σχόλια τα οποία, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φέρουν το ονοματεπώνυμο του συντάκτη.