Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Αθεράπευτα εμπαθής 2...




1 σχόλιο:

  1. Αχ βρε ΘΑΝΟ τέτοια προσωπικότητα που κάθισε και μπροστά μπροστά να τον βλέπουν ολοι , και ΕΣΥ τον παραληψες; Θα βγάλουμε κείμενο διαμαρτυρίας ολοι οι δημότες Βραχασιου να αποκαταστααθει η αδικία! ΕΣΧΟΣ!

    Μα ποιος νομίζεις οτι εισαι κ Πετσαλακη; Νομίζεις οτι ολοι που ασχολούνται με τη δημοσιογραφία ο μοναδικός τους σκοπος ειναι η προβολή ανθρώπων με μοναδικό σκοπό τις δημόσιες σχέσεις; Έχεις συνηθίσει απο το φιλος σου εξ Αθηνών , που νομιζει με τον τροπο που σε προβάλλει στο μπλοκ του σου κάνει Καλο! Δε ειναι αυτη δυστυχώς για σένα η πραγματικότητα , και το αποτέλεσμα ειναι να θεωρείς τον εαυτό σου καποια προσωπικότητα και πρέπει οπου πας να σε προβάλλουν! Σου συνιστώ. Λοιπον κατέβα απο εκει ψηλά που νομίζεις οτι εισαι, άρχισε να ζεις την πραγματικότητα, και αν μπορεις άλλαξε καμία λαμπα στο Χωριο και μάζεψε κανενα σκουπίδι . Πέρα απο την εξουσια αυτη που σου δίνει η νομοθεσίια ολα τα αλλα που νομίζεις οτι εισαι ειναι απλως ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ που λεει και ο συνεργάτης σου Ζαχαρις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Στο ιστολόγιο "Ανάβλοχος" δημοσιεύονται μόνο επώνυμα σχόλια, δηλαδή σχόλια τα οποία, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φέρουν το ονοματεπώνυμο του συντάκτη.