Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Για ψηφοθηρία κατηγόρησε το διοικητή της ΥΠΕ Κρήτης Π. Καρατσή ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λασιθίου της Νέας Δημοκρατίας Μιχ. Σταυρακάκης στο θέμα της υπόσχεσης για δημιουργία πολυδύναμου ιατρείου στο Βραχάσι


Για ψηφοθηρία κατηγόρησε το διοικητή της ΥΠΕ Κρήτης Π. Καρατσή ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λασιθίου της Νέας Δημοκρατίας Μιχ. Σταυρακάκης στο θέμα της υπόσχεσης για δημιουργία και ανέγερση Πολυδύναμου ιατρείου στο Βραχάσι.
Ο Μ. Σταυρακάκης τοποθετούμενος στη χθεσινή ανοιχτή συζήτηση για την υγεία στο κινηματοθέατρο ΡΕΞ στον Άγ. Νικόλαο ανέφερε ότι δεν είναι δυνατόν τη στιγμή που τίθεται θέμα για τη συνέχιση λειτουργίας των Νοσοκομείων με τις συγχωνεύσεις, ο Π. Καρατσής να υπόσχεται ότι θα φτιάξει πολυδύναμο ιατρείο στο Βραχάσι.
Η απάντηση ήρθε από ιατρό που παραβρισκόταν στην εκδήλωση, ο οποίος ανέφερε ότι και ο Δ. Αβραμόπουλος όταν ήταν υπουργός υγείας ήρθε και θεμελίωσε το πολυδύναμο περιφερειακό ιατρείο Τουρλωτής το οποίο ποτέ δεν λειτούργησε ως πολυδύναμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο ιστολόγιο "Ανάβλοχος" δημοσιεύονται μόνο επώνυμα σχόλια, δηλαδή σχόλια τα οποία, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φέρουν το ονοματεπώνυμο του συντάκτη.