Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Ποιος ήταν αυτός που είχε ζητήσει απομάκρυνση υπαλλήλων από τα γραφεία της Τοπικής Κοινότητας Βραχασίου;


Τώρα διαμαρτύρονται που δεν υπάρχουν υπάλληλοι στα γραφεία της Τοπικής Κοινότητας Βραχασίου. Υπάλληλοι μέχρι που ανέλαβε ο Δήμος Αγ. Νικολάου υπήρχαν.
Ποιος όμως ήταν αυτός που είχε ζητήσει απομάκρυνση των υπαλλήλων από τα γραφεία της Τοπικής Κοινότητας;
Τη θυμάστε αυτή τη συκοφαντική επιστολή από πέρυσι το Φλεβάρη;


Κύριε Δήμαρχε,

Παρόλο που ένα μήνα περίπου σας ενημερώνω ότι πρέπει να μετακινηθούν οι υπάλληλοι που ενέχονται σε παραλαβή ανύπαρκτων έργων και παρόλο που έχετε προχωρήσει σε αντικατάστασή τους, εξακολουθούν να έρχονται χωρίς ωράριο, χωρίς αντικείμενο εργασίας.

Επειδή η παρουσία τους εδώ δημιουργεί αρνητικό κλίμα στην κοινωνία πρέπει να παραδώσουν και να μετακινηθούν σε άλλες θέσεις του Δήμου.

Μέχρι να διαλευκανθούν οι παραλαβές έργων να μην έχουν ουδεμία υπηρεσιακή σχέση με την τοπική κοινότητα Βραχασίου οι 1. Μάμος Γεώργιος 2. Μαθαιάκη Μαρία 3. Καρυωτάκης Σταύρος.

Υπ όψιν ο Μηχανικός Καρυωτάκης Σταύρος δεν με βοήθησε στην κατάρτιση τεχνικού προγράμματος επικαλούμενος φόρτο εργασίας.

Επίσης πρέπει να σας τονίσω ότι δεν επιθυμώ την τιμωρία κανενός από τους παραπάνω.

Ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας
Μιχ. Πετσαλάκης

1 σχόλιο:

  1. Ενα μήνα γράφει οτι έστελνε επιστολές και ενημερωνε τον Δημαρχο να φύγουν οι υπάλληλοι! Τον Ιανουάριο ανέλαβαν και καλα , και το Φλεβάρη έστειλε την επιστολή να φύγουν οι υπάλληλοι γιατι δεν έχουν αντικείμενο εργασίας! Μπράβο μπράβο μπράβο και ξανά μπράβο και στον άλλο απο την Αθηνα που το χαρακτηρίζει Σπύρο ΚΡΙΤΙΚΉ! Έχετε και τα μούτρα και κυκλοφορειτε στο Χωριο! Μας αφήνετε χωρις υπαλλήλους και τωρα Προσπαθείτε να κάνετε πολιτική εις βάρος του χωριού! εχω έρθει πέντε φορες να βγάλω χαρτιά στην ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ και ακόμη τίποτα ! Η υπομονή εχει και όρια να ξέρεις κύριε λεγομενε πρόεδρε! Η γραματεας της κοινότητας ακούγεται οτι ειναι κατηγορούμενη με το προηγούμενο κοινοτικό συμβουλιο για παρατυπίες που έκαναν κατα τα λεγόμενα σας στην ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ! Πόσες επιστολές τέτοιου είδους έχεις στείλει στη δημοτικη αρχη να την απομακρύνει απο την ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ που ο εισαγγελέας την παραπέμπει σε δική; Για τους αλλους υπαλλήλους που κακώς δε σου έκαναν και μήνυση που τους συκοφαντησες ακούγονται απο τους καλύτερους υπαλλήλους στο ΔΗΜΟ! Δυστυχώς αυτη ειναι η αληθεια στην περιοχη μας ! Δεν ειναι λοιπον Μιχαλιο η δουλεια σου να εισαι εκει πανω πίσω απο Ενα ανύπαρκτο τίτλο , γιατι έχεις βάλει τα χωρια σε αρκετούς μπελάδες! Άντε λοιπον να πας να πάρεις και το Χρηστακι να βρείτε και το Κωστη απο το Καρτσινιανο και τον Αθηνών και να μας αφήσετε να ηρεμησουμε! Αρκετά σας έχουμε ανεχθεί! Η ΠΛΑΚΑ , Γιατι για ΠΛΑΚΑ είστε αρκετά κράτησε και η τόπικη κοινωνία δεν σας αντέχει άλλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Στο ιστολόγιο "Ανάβλοχος" δημοσιεύονται μόνο επώνυμα σχόλια, δηλαδή σχόλια τα οποία, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φέρουν το ονοματεπώνυμο του συντάκτη.