Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Αθεράπευτα εμπαθής...


Αυτή την ανακοίνωση - σχόλιο μοιράζει αυτές τις ημέρες ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Βραχασίου Μ. Πετσαλάκης στο Σίσι και στο Βραχάσι. Στο "ευχαριστήριο" αυτό κατηγορεί και ειρωνεύεται την Αλέκα Σουλαδάκη, αποδεικνυόμενος ακόμα μια φορά αθεράπευτα εμπαθής...

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο φίλος του ο Βλάχος δεν δημοσίευσε το συγκεκριμένο τμήμα της ανακοίνωσης, είτε για να τον προστατεύσει, είτε για να προστατευτεί ο ίδιος:


Όμως ο πρόεδρος, απτόητος έβγαλε φωτοτυπίες το αρχικό του σχόλιο με τις εμπαθείς και ειρωνικές αναφορές και το μοιράζει ενυπόγραφο στα καφενεία και τα σπίτια ως ανακοίνωση...

1 σχόλιο:

  1. Απλως θέλω να αναφέρω πόσο πολυ αυτος ο ανθρωπος προσπαθεί να ενώσει την τοπικη κοινωνία! Ο μοναδικός σκοπος του απο την πρώτη μερα που εκλέχτηκε ειναι να γυρίζει στα καφενεία με έγγραφα που του γραφουν , να τα υπογράφει και να συκοφαντεί ανθρώπους! Όσο για το σχολείο , εχει λάβει έγγραφο ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ απο το Πετσαλη , που αναφέρει οτι ο Αρχαιολογος σε τηλεφωνική επικοινωνεια που είχε μαζι του , του είπε οτι εχει εξασφαλίσει την χρηματοδοτήσει , και περιμένουν το OK απο το ΔΗΜΟ για να αρχίσουν! Για να καταλαβει ο κοσμος την αξιοπιστία του ανθρώπου! και την αξιοπιστία των εγγράφων του, και ποιος τελικά Μπορει να τον πάρει στα σοβαρά! Άρα αγαπητή ΑΛΕΚΑ μη δίνεις σημασία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Στο ιστολόγιο "Ανάβλοχος" δημοσιεύονται μόνο επώνυμα σχόλια, δηλαδή σχόλια τα οποία, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φέρουν το ονοματεπώνυμο του συντάκτη.