Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Η Αλέκα για το σχόλιο ενός "ανώνυμου" θεσμικού που συνηθίζει να γράφει με κεφαλαία

Σχόλιο Ανώνυμου στο ΚΟΙΝΟΝ σε ανάρτηση με ασχετο θέμα, γιατί αραγε?

ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΑΠΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΒΡΑΧΑΣΩΤΩΝ .ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΟΤΙ ΤΑ ΔΥΟ ΤΡΙΤΑ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΚΡΟΥΣΤΑ ΚΡΙΤΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ ΑΠΟ ΒΡΑΧΑΙ ΜΙΛΑΤΟ.ΟΙ ΒΡΑΧΑΣΩΤΕΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΗΚΜΑΣΜΕΝΟΥΣ-ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΗΓΕΤΙΣΚΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ ΟΠΩΣ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.ΑΠΛΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ. ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΑΛΛΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΑΠΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗ ΜΕΣΗ.ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΜΑΣ ΜΕ ΑΝΕΜΟΜΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΑΛΟΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ .ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ Η ΜΠΡΙΖΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΟΜΕΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΑΚΡΟ .ΤΟ ΑΛΛΟ ΑΚΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΡΝΗΤΙΚΟΙ ΓΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΕΤΟΙΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΛΑΤΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΡΥΠΑΝΣΗ ΤΗΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΥΠΟΥΣ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΤΙΚΩΝ ΜΟΡΦΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ ΑΚΡΙΒΟ ΚΑΙ ΡΥΠΟΓΟΝΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ.Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΟΥ Ε.Μ.Π. ΤΑΣΙΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΜΕ ΤΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΣΕ ΑΥΣΤΗΡΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΣΠΙΣΘΗΚΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ.ΛΕΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΙΣ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΩΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΡΥΠΑΙΝΟΥΝ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΗΣ Ε.Ε. ΠΟΥ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2020 ΤΟ ΕΝΑ ΤΕΤΑΡΤΟ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΑΠΕ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΙΣΚΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΣΠΑΘΩΣΑΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΓΚΑΔΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΤΟΥ ΒΡΑΧΑΣΩΤΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΟ ΔΙΕΤΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΙΟΛΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ ΠΑΝΥΨΗΛΟ ΙΣΤΟ ΜΕ ΑΝΕΜΟΜΕΤΡΟ ΣΤΟ ΑΖΙΛΑΚΟΔΑΣΟΣ. ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟ? ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΕ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ .ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ?ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ?

Τις απαντήσεις να τις δώσεις εσύ κ. Ανώνυμε, αποκαλύπτοντας όμως το όνομά σου, για να μάθουν στην κοινωνία του Βραχασίου, ότι εδώ και δυο χρόνια εσύ γνώριζες, δεν μίλησες, δεν πληροφόρησες κανένα και έρχεσαι τώρα να κατηγορήσεις ποιους? αυτούς που δεν ήξεραν? Και εσύ τι έκανες που ήξερες, σε ποιόν το είπες? Λούφαξες όμως, δεν μίλησες, γιατί? ποια συμφέροντα εξυπηρετείς? 

Αλέκα Σουλαδάκη

4 σχόλια:

  1. Το όνομα του δεν χρειάζεται να το αποκαλύψει Αλέκα γιατί όλοι καταλαβαίνουμε ποιος είναι αυτός που γράφει με κεφαλαία γράμματα και υπερασπίζεται τις μικρές μονάδες Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (μήπως έχει ο ίδιος;)...

    Παρακολούθησε όλη τη συζήτηση και δεν κατάλαβε (πάλι δεν κατάλαβε) ότι η συζήτηση γίνεται για τις βιομηχανικές ΑΠΕ, για τις τεραστίων διαστάσεων επενδύσεις όπως οι ανεμογεννήτριες με τα 80 μέτρα ύψος και τα υδροηλεκτρικά με τις δεξαμενές του ενός εκατομμυρίου κυβικών και όχι για τις μικρές μονάδες (σαν αυτή που έχει ο ίδιος)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φοβάμαι όμως, γιατί τα τελευταία χρόνια, οι κοινωνίες την "πατάνε" από αυτούς που.... δεν καταλαβαίνουν!!!
    Αλέκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σχόλιο στο ΚΟΙΝΟΝ, 11 Φεβρουαρίου και πάλι στην ... άσχετη ανάρτηση.
    Είναι επικίνδυνοι, συνεχίζουν χωρίς ντροπή, αυτοί θα "παραδώσουν" το Βραχάσι, όπως τώρα παραδίδεται η χώρα για το.... καλό της!!!
    Αλέκα

    Βρε παιδιά... Τι ψάχνετε τώρα να βρείτε; Ας αποφασίσουν οι δήθεν οικολόγοι (και αναφέρομαι στους δήθεν οικολόγους και όχι στους αληθινούς οιικολόγους), τι είναι οικολογικό και τι δεν είναι. Είναι ή δεν είναι οικολογικές οι ανεμογενήτριες και τα φωτοβολταϊκά και αν είναι, ας μας απαντήσουν πού μπορούν να τοποθετηθούν και αν έχουν δικαίωμα μεγάλες εταιρείες να χρησιμοποιήσουν ανεμογενήτριες και φωτοβολταϊκά για την παραγωγή ενέργειας. Επιτέλους κυρία μου, όπως λες κι εσύ, "δεν μπορούμε να είμαστε και με τον αστυφύλακα και με το χωροφύλακα". Λοιπον κυρία μου και κύριοι της παρακμής, άντε να βρείτε καμιά δουλειά να την κάνετε, κι αφήστε τη σωτηρία του κόσμου για άλλους. Γιατί, κυρία μου και παρηκμασμένοι κύροι, η σωτηρία δεν είναι επάγγελμα. "Η σωτηρία της ψυχής είναι πολύ μεγάλο πράγμα" να το διαχειρίζονται ερασιτέχνες ηγετίσκοι, που νομίζουν ότι βρήκαν πρόσφορο έδαφος να κάνουν μικροπολιτική και μάλιστα παρασύροντας ή χρησιμοποιώντας ιστορικούς συλλόγους της περιοχής μας.

    Φεβρουάριος 11, 2012

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν αυτά τα σχόλια αναφέρονταν στον ίδιο, ο Βλάχος θα τα χαρακτήριζε "εμετικά".
    Επειδή αφορούν σε άλλους τα δημοσιεύει, προσβάλλοντας και συκοφαντώντας συγκεκριμένα πρόσωπα και πολεμώντας την προσπάθεια των συλλόγων για τις βιομηχανικές ΑΠΕ. Δεν είναι τυχαίο που ο Βλάχος παίρνει (υποτίθεται ανώνυμα) θέση για όλα τα άλλα θέματα και γι΄αυτό το τόσο σημαντικό δεν έχει γράψει το παραμικρό, αλλά δημοσιεύει μόνο τα σχόλια που βρίζουν εμάς που οργανώσαμε την ενημερωτική συνάντηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Στο ιστολόγιο "Ανάβλοχος" δημοσιεύονται μόνο επώνυμα σχόλια, δηλαδή σχόλια τα οποία, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φέρουν το ονοματεπώνυμο του συντάκτη.