Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Οι φανατικοί υποστηρικτές της νομιμότητας παρανομούν στο θέμα της αρμοδιότητας τους


Ο νόμος 3852/11 στο άρθρο 88 είναι σαφέστατος για το ότι το Συμβούλιο Τοπικής Κοινότητας πρέπει να συνεδριάζει τουλάχιστον μία φορά το μήνα, με γραπτή πρόσκληση του προέδρου.
Όμως ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Βραχασίου Μ. Πετσαλάκης παρανομεί και δε συγκαλεί το Συμβούλιο μια φορά το μήνα, αλλά κάθε 2 ή και 3 μήνες. Έχουμε τέλος Φλεβάρη και το Συμβούλιο έχει να συνεδριάσει από τις αρχές του περασμένου Δεκέμβρη.

Ο Μ. Πετσαλάκης, αυτός που απαιτεί φορτικά από το Δήμο και από όλους τους άλλους να εφαρμόζουν ασφυκτικά τους νόμους (με αποτέλεσμα να χάσουν τη δουλειά τους τόσα άτομα τον περασμένο Σεπτέμβριο), όσον αφορά στις δικές του υποχρεώσεις δεν εφαρμόζει το νόμο, αλλά κάνει αυτό που τον βολεύει και τον  συμφέρει πολιτικά.

ΥΓ: Ο  Ν. Βλάχος προσπαθεί στο ιστολόγιο του να προσπεράσει και να δικαιολογήσει την παρανομία του Πετσαλάκη, λέγοντας ότι παρανομούν και τα άλλα συμβούλια τοπικής κοινότητας του Δήμου Αγ. Νικολάου. Δηλαδή υποστηρίζει ότι  η εφαρμογή του νόμου πρέπει να γίνεται ανάλογα με το αν τον εφαρμόζουν  και οι άλλοι. Ωραία λογική... μόνο που θα πρεπε να την υποστηρίζουν σε όλα τα θέματα και όχι μόνο σε όσα τους βολεύουν!

2 σχόλια:

  1. Το Γραφειο Τυπου του λεγόμενου προέδρου για την επιστολή ως προς τους υπαλλήλους τι εχει να πει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμβούλιο δεν έγινε ούτε ο Δεκέμβριο. Έχουν περάσει σχεδόν 3 μήνες χωρίς να συγκαλέσει το συμβούλιο ο πρόεδρος. Του αρκούν οι αναρτήσεις με τα ψέμματα και τις ανακρίβεις στο ιστολόγιο τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Στο ιστολόγιο "Ανάβλοχος" δημοσιεύονται μόνο επώνυμα σχόλια, δηλαδή σχόλια τα οποία, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φέρουν το ονοματεπώνυμο του συντάκτη.