Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Γ. Φθενάκης: Ο πρόεδρος Μ. Πετσαλάκης δεν συμπεριέλαβε το θέμα για την εγκατάσταση των υβριδικών στην περιοχή μας στην ΗΔ του επόμενου συμβουλίου Τοπικής Κοινότητας


Παρέλαβα σήμερα την πρόσκληση για το επόμενο συμβούλιο της Τοπικής Κοινότητας Βραχασίου την ερχόμενη Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου. 

Η έκπληξη μου ήταν μεγάλη όταν διαπίστωσα ότι δεν συμπεριλαμβανόταν κανένα θέμα για την εγκατάσταση βιομηχανικών ΑΠΕ στην περιοχή μας όπως είχε διαβεβαιώσει μέσω του ιστολογίου ΚΟΙΝΟΝ ΒΡΑΧΑΣΙΟΥ ο πρόεδρος Πετσαλάκης Μιχάλης. Οι βαρύγδουπες δηλώσεις του για καμία έκπτωση σε ότι αφορά το περιβάλλον εξαντλήθηκαν σε μια ανάρτηση ιστολογίου. 


Η στάση του αυτή μόνο προβληματισμό μπορεί να προκαλέσει για το αν αληθεύουν όσα ισχυρίζεται, ότι δηλαδή είχε παντελή άγνοια για τις ενέργειες που γίνονται. Άλλα φτάνουν στ΄ αυτιά μας κύριε πρόεδρε και ελπίζουμε για το καλό του τόπου μας αλλά και το δικό σας να μην είναι αλήθεια.

 Οφείλετε κύριε πρόεδρε να δώσετε μια πειστική εξήγηση τόσο σε μένα αλλά κυρίως στη Βραχασώτικη κοινωνία γιατί παρά τις διαβεβαιώσεις σας δε φέρνετε το θέμα στο Τοπικό Συμβούλιο.

 Είναι ντροπή να έχει πάρει το θέμα τόσο μεγάλες διαστάσεις, να παίρνουν πρωτοβουλία οι σύλλογοι, να το αναδεικνύει η ΝΕΑ ΚΡΗΤΗ κι εμείς ως Τοπικό Συμβούλιο να μην έχουμε κάνει ούτε μία συζήτηση. Όπως και να ΄χει το θέμα θα το θέσω εγώ εκτός ημερήσιας διάταξης και πιστεύω ότι δεν θα αρνηθείτε να συζητηθεί γιατί είναι κατεπείγουσα ανάγκη να λάβουμε αποφάσεις ως τοπικό συμβούλιο για τις ενέργειες που πρέπει να κάνουμε ώστε να ενημερωθούμε σωστά πρώτα εμείς και στη συνέχεια να ενημερώσουμε και τον κόσμο υπεύθυνα και έγκυρα.

 Με την ευκαιρία θέλω να καλέσω τους Συλλόγους της περιοχής αλλά και όλους τους Βραχασώτες να παρασταθούν στο Συμβούλιο για να καταθέσουν κι αυτοί τις απόψεις τους και να λάβουμε όλοι μαζί αποφάσεις για τις ενέργειες που πρέπει να κάνουμε. 

Το Συμβούλιο είναι προγραμματισμένο για την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου και ώρα 3:30 στο γραφείο της Τοπικής Κοινότητας στο Βραχάσι.

Φθενάκης Γιώργος
Μέλος του Συμβουλίου Τοπικής Κοινότητας Βραχασίου και
Πρόεδρος της ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗΣ ΒΡΑΧΑΣΙΟΥ ΑΕ ΟΤΑ

1 σχόλιο:

  1. Αυτα συμβαίνουν όταν άλλοι σου γραφουν τους λόγους και δε ξέρεις τι υπογραφεις ! Συνέχεια συμβαίνει αυτο ! Και στο παρελθόν αν θυμάστε δημοσίευματα στην Ανατολή, για τη δήθεν ενότητα της περιοχης, μεταξύ των κατοίκων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Στο ιστολόγιο "Ανάβλοχος" δημοσιεύονται μόνο επώνυμα σχόλια, δηλαδή σχόλια τα οποία, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φέρουν το ονοματεπώνυμο του συντάκτη.