Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Ο Ν. Βλάχος διέγραψε σήμερα την ανάρτηση για την άποψη του προέδρου του ΑΟΒ για το πολυδύναμο ιατρείο γιατί ήταν ανακριβής




Διέγραψε σήμερα ο Ν. Βλάχος από το ιστολόγιο Κοινόν Βραχασίου τη ανάρτηση με τίτλο "Και ο ΑΟΒ υπέρ του Πολυδύναμου Ιατρείου" γιατί ήταν ανακριβής, αφού ο πρόεδρος του ΑΟΒ Μ. Παρασύρης ποτέ δεν έγραψε και δεν είπε τη φράση " ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΑΙΡΕΤΙΚΗ-ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΦΩΝΗ ΠΟΥ ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ".
Ο Μ.Παρασύρης το βράδυ της Κυριακής απλά ζήτησε να δημοσιευτεί μια δήλωση στήριξης για την ίδρυση του Πολυδύναμου ιατρείου, χωρίς να πει κουβέντα για καταδίκες, αιρετικές και αρνητικές φωνές.
Όμως ο αντιμανουσακικός οίστρος του Ν. Βλάχου εκείνο το βράδυ ήταν τόσο μεγάλος, που πρόσθεσε μόνος του τη συγκεκριμένη φράση, προσπαθώντας να δημιουργήσει εχθρική ατμόσφαιρα και επιχειρώντας να δικαιολογήσει τη συκοφαντική του ανάρτηση με τίτλο ¨"όλοι θέλουν το πολυδύναμο ιατρείο πλην Μανουσάκη.
Σήμερα ο Μ. Παρασύρης επικοινώνησε μαζί του και του ζήτησε το λόγο γιατί έγραψε με το όνομα του πράγματα που δεν είπε, και γι΄ αυτό σήμερα ο Ν. Βλάχος διέγραψε πλήρως τη δημοσίευση, για να μην μπει στη διαδικασία να τη διορθώσει ευθέως.

Από το συγκεκριμένο περιστατικό φαίνεται η αξιοπιστία του συγκεκριμένου ιστολογίου και του διαχειριστή του, ο οποίος παρουσιάζει τα πράγματα όπως τον βολεύουν και -ενώ όλοι ξέρουν ποιος είναι- δεν τολμά να γράψει επώνυμα.
Ακόμη φαίνεται η μισαλλοδοξία του συγκεκριμένου προσώπου εναντίον μου, μισαλλοδοξία που προέρχεται από την περίοδο του αγώνα των κατοίκων της περιοχής, περίοδο κατά την οποία διατελούσε έμισθος ειδικός σύμβουλος του τότε Νομάρχη Γ. Παπατσάκωνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο ιστολόγιο "Ανάβλοχος" δημοσιεύονται μόνο επώνυμα σχόλια, δηλαδή σχόλια τα οποία, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φέρουν το ονοματεπώνυμο του συντάκτη.