Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Μια σαφής απάντηση (που ο Βλάχος δεν θέλει να καταλάβει)

Αφού ο Πετσαλάκης και ο Ν. Βλάχος δεν μπόρεσαν να γράψουν την παραμικρή απάντηση σε όσα ανέφερα για τη στάση τους στο θέμα των ΑΠΕ, νομίζουν ότι τώρα βρήκαν ευκαιρία να ανταπαντήσουν και να αντεκδικηθούν αναδεικνύοντας το θέμα της πρότασης του Π. Καρατσή για δημιουργία πολυδύναμου ιατρείου στο Βραχάσι.

Το ξεκαθαρίζω μια και καλή. Δεν είμαι και δεν είμουν ποτέ εναντίον της δημιουργίας πολυδύναμου ιατρείου στο Σίσι ή στο Βραχάσι. Ως επαγγελματίας υγείας θεωρώ ότι η πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας είναι ένας τομέας που αν λειτουργήσει σωστά μπορεί να προσφέρει πολλά στην υγεία των δημοτών, αλλά και στην αποσυμφόρηση των Νοσοκομείων. Ειδικά τώρα που η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ - ΝΔ με τον ΕΟΠΥΥ στερεί από τους ασφαλισμένους το δικαίωμα πρόσβαση στους ιδιώτες ιατρούς, η πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας είναι απαραίτητη για τους πολίτες.

Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, πολυδύναμο ιατρείο σημαίνει ότι στον ένα γενικό ιατρό που υπηρετεί στο Περιφερειακό ιατρείο Βραχασίου θα προστεθεί και δεύτερος, θα προσληφθούν δύο αγροτικοί ιατροί, δύο νοσηλευτές και ένας διοικητικός υπάλληλος. Δηλαδή θα δημιουργηθούν 6 νέες οργανικές θέσεις και θα γίνουν 6 νέες προσλήψεις. Αυτές οι προσλήψεις δεν μπορούν να γίνουν μέσω ΕΣΠΑ, αλλά θα πρέπει να γίνουν μέσω του κρατικού προϋπολογισμού του υπουργείου υγείας. Παράλληλα θα δημιουργηθεί νέο κτήριο με ανάλογο σχεδιασμό και θα εξοπλιστεί με τον απαραίτητο ιατρικό και γραμματειακό εξοπλισμό, , κάτι που μπορεί να ενταχθεί και να χρηματοδοτηθεί από το ΕΣΠΑ.

Προσωπικά είμαι απόλυτα υπέρ  της στελέχωσης πολυδύναμου περιφερειακού ιατρείου στην περιοχή μας. Όμως εξέφρασα και εκφράζω τη λογική απορία, πώς μπορεί να γίνει αυτό μέσα στα πλαίσια της πολιτικής (που υποστηρίζει και εφαρμόζει ως ΔΥΠΕαρχης ο Π. Καρατσής) με πλήρες πάγωμα προσλήψεων  ιατρών, με ελάχιστες προσλήψεις λοιπού προσωπικού  που δεν αρκούν για να καλύψουν ούτε το 10% των συνταξιοδοτήσεων,  και τη στιγμή που από το νέο μνημόνιο προβλέπονται συγχωνεύσεις Νοσοκομείων και περικοπή 1.2 δις ευρώ από την υγεία!

Είναι δυνατόν μέσα σε τέτοια κατάσταση κάποιοι να υπόσχονται ότι θα γίνουν έξι νέες προσλήψεις για να λειτουργήσει πολυδύναμο ιατρείο στο Σίσι;
 Ακόμα και αν υποθέσουμε ότι οι υποδομές θα χρειαστούν 2-3 χρόνια να ολοκληρωθούν, η ισχύς του μνημονίου και των περιορισμών του φτάνουν μέχρι το 2020. Νομίζω ότι ακόμα και ο ίδιος ο κ. Καρατσής αναγνωρίζει πλέον ότι είναι σχεδόν αδύνατο να αναπτυχθεί στελεχιακά μια τέτοια υποδομή υγείας στην περιοχή μας σε αυτό το εύρος. Το ότι  δεν το λέει δημόσια. μάλλον έχει να κάνει με την επιδίωξη του κερδίσει ψήφους και να γίνει δήμαρχος Αγ. Νικολάου,

Να θυμίσω ξανά σε κάποιους που κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν τί συμβαίνει, ότι στο Περιφερειακό Ιατρείο Κριτσάς υπάρχει οργανική θέση για δεύτερο ιατρό, που δεν έχει καλυφθεί ποτέ.
Να θυμίσω επίσης ότι ο κ. Αβραμόπουλος ήρθε και θεμελίωσε το 2008 στο πρώην Κοινοτικό κατάστημα το πολυδύναμο ιατρείο Τουρλωτής το οποίο εγκαινιάστηκε ένα χρόνο μετά, αλλά ποτέ δεν λειτούργησε ως πολυδύναμο.

Τα αναφέρω αυτά για να δείξω ότι είναι περισσότερο από ορατός ο κίνδυνος να ξεκινήσει να φτιάχνεται στο Σίσι ένα πολυδύναμο ιατρείο το οποίο, είτε θα μείνει κτηριακά στη μέση (όπως έχει γίνει με τη Β2 φάση του Νοσοκομείου Αγ. Νικολάου), είτε θα ολοκληρωθεί και θα συνεχίσει να λειτουργεί ως αγροτικό  με ένα ιατρό.

Σε κάθε περίπτωση αυτό δεν σημαίνει ότι είμαι αντίθετος στο να γίνει κάποια προσπάθεια ή να παραχωρηθεί κάποιος χώρος, αφού ενδεχομένως στο (άμεσο ή μη) μέλλον μπορεί η πάλη του λαού να πιάσει τόπο και να ανατραπούν εκλογικά οι κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ - ΝΔ που εφαρμόζουν τα μνημόνια με τις ασφυκτικές περικοπές σε όλους τους τομείς του κράτους και στην υγεία.
Πάντως ούτως ή άλλως πρέπει να υπάρξει κατά τη γνώμη μεγάλη προσοχή στο θέμα της παραχώρησης χώρου και να μπουν συγκεκριμένοι όροι. Στην περίπτωση της Τουρλωτής  ο Δήμος Σητείας παραχώρησε το χώρο με τον όρο ότι αν σε κάποιο χρονικό διάστημα ( τρία  χρόνια) δεν λειτουργήσει το ιατρείο ως πολυδύναμο, το κτήριο επιστρέφει στην κυριότητα του Δήμου.

Θέλω κλείνοντας να αναφερθώ στο Ν. Βλάχο που προσπαθεί να εμφανίσει ότι η Βραχασώτικη κοινωνία επιθυμεί πάση θυσία τη δημιουργία Πολυδύναμου Ιατρείου. 
Ο ίδιος έχει δηλώσει ότι υπήρξε συντάκτης του προγράμματος του ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΔΗΜΟΥ για την περιοχή Βραχασίου. Ενώ λοιπόν στο πρόγραμμα αυτό ενέταξε δεκάδες μικρά και μεγάλα έργα, δεν έγραψε κουβέντα για δημιουργία πολυδύναμου ιατρείου, αλλά μόνο γενικόλογες κουβέντες για αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών. Ορίστε τι αναφέρεται στο πρόγραμμα για τον τομέα της υγείας :



Ακόμη ούτε ο συνδυασμός του Π. Καρατσή είχε κάτι σχετικό στη διακήρυξη του, ούτε ανέφερε κάτι τέτοιο προεκλογικά.
Καθ΄ όσον γνωρίζω δεν υπήρξε και δεν διατυπώθηκε αίτημα από το Συμβούλιο Τοπικής Κοινότητας Βραχασίου προς το Δήμο ή προς τη ΔΥΠΕ για δημιουργία πολυδύναμου ιατρείου στην περιοχή μας.
Τα αιτήματα που υπήρχαν και εξακολουθούν να υπάρχουν έχουν σχέση με την κατάσταση των ιατρείων σε Βραχάσι, Μίλατο Σίσι και με την ανάγκη συγκεκριμένων παρεμβάσεων σε αυτά. Να ξεκαθαρίσουμε ότι ακόμα και αν φτιαχτεί πολυδύναμο ιατρείο στο Σίσι, αυτό δεν θα επιρρεάσει άμεσα και δεν θα βελτιώσει την κτιριακή κατάσταση των ιατρείων σε Βραχάσι και Μίλατο.

Το θέμα για δημιουργία πολυδύναμου ιατρείου προέκυψε όταν ο Π. Καρατσής, αφού διορίστηκε από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ στη θέση του διοικητή της ΥΠΕ Κρήτης, πήρε απόφαση (για δικούς του λόγους)  να ζητήσει στο νέο οργανισμό του Νοσοκομείου Νεάπολης να μετατραπούν τα περιφερικά ιατρεία Κριτσάς, Βραχασίου και Ελούντας σε πολυδύναμα με περισσότερες οργανικές θέσεις και μετά την πρώτη έγκριση της εισήγησης από το ΚΕΣΥΠΕ (χωρίς να έχουν υπογράψει οι συναρμόδιοι υπουργοί) έστειλε έγγραφο στο Δήμο Αγ. Νικολάου με το οποίο τον επετιμούσε γιατί δεν έχει παραχωρήσει ακόμα οικόπεδα.


Τα γράφω αυτά μόνο και μόνο για να δείξω πώς προέκυψε το θέμα, όχι μετά από αίτημα της τοπικής κοινωνίας, αλλά μετά από προσωπική επιλογή του διοικητή της ΥΠΕ Π. Καρατσή, στελέχους του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιου δημάρχου της περιοχής ( αυριανού δημάρχου όπως με έπαρση και σιγουριά γράφουν).

Και κάτι ακόμα σχετικά με τη μαχητικότητα κάποιων για την προάσπιση των ζητημάτων της περιοχής.
Πίστευα και πιστεύω (νοιώθοντας 100% επιβεβαιωμένος) ότι το σχέδιο Καλλικράτης και η συνένωση με το Δήμο Αγ. Νικολάου θα δημιουργήσει πολλά προβλήματα στην περιοχή. Όταν μαζί με άλλους συγχωριανούς τα λέγαμε αυτά, κάποια άλλαζαν υποστήριξη από τον ένα δήμαρχο στον άλλον, και κατέληξαν στη στήριξη του Δ. Κουνενάκη και του συνδυασμού του παρουσιάζοντας τον σαν μοναδική ελπίδα για τον τόπο. Σε λιγότερο από ένα χρόνο, ξεκίνησαν να τον παρουσιάζουν σαν καταστροφή για τον τόπο. Όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι (και) αυτοί τον στήριξαν, αυτοί έβγαζαν φωτογραφίες μαζί του, αυτοί συνέταξαν το προεκλογικό του πρόγραμμα, αυτοί τον ψήφισαν. Τώρα ξαναγυρνούν στην υποστήριξη του Π. Καρατσή (που τον πούλησαν γιατί ήταν με τον Καστρινάκη, με τον οποίο εξακολουθεί να είναι). Σε ενάμισι χρόνο έχουν αλλάξει τρεις φορές δημοτική παράταξη...
Ανεβάζουν στο ιστολόγιο τους διάφορα θέματα για την περιοχή, που μπορεί να φαίνονται μικρά, αλλά είναι σημαντικά για την καθημερινότητα των πολιτών και απαιτούν από το Δήμο να επεμβαίνει. Καλά κάνουν, αλλά πρέπει να αντιληφθούν ότι δεν το κάνουν μόνο αυτοί, αφού εγώ και άλλοι πολίτες έχουμε εδώ και ενάμισι χρόνο αναδείξει διάφορα θέματα στα οποία έπρεπε να υπάρχει ανταπόκριση από το Δήμο και άλλες υπηρεσίες.
Όμως στα πιο σημαντικό θέμα που ήταν η ψήφιση του προϋπολογισμού 2012 του Δήμου Αγ. Νικολάου και η πλήρης απουσία έργων για την περιοχή μας, δεν έβγαλαν άχνα. Ούτε στο ιστολόγιο τους το ανέδειξαν, ούτε ο φίλος τους ο Γ.Ν είπε κουβέντα στην επιτροπή διαβούλευσης, ούτε ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας ανέφερε το παραμικρό στο Δημοτικό Συμβούλιο (απουσίαζε) ούτε έκανε δημοσίευμα, ούτε ο υποψήφιος δήμαρχος που υποστηρίζουν ο Π. Καρατσής είπε κάτι στη συγκεκριμένη συνεδρίαση, ούτε ο τοπικός σύμβουλος Μαμαλούκος. Κανείς από αυτούς δεν έβαλε θέμα για το ότι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά δεν προβλέπεται ούτε ένα έργο για την περιοχή μας στον προϋπολογισμό του Δήμου.
Μάλιστα ο φίλος τους ο Μενέλαος Φουλεδάκης, αυτό το Μεραμπελιώτικο Διαμάντι", τον ψήφισε αυτόν τον προϋπολογισμό, που δεν προβλέπει έστω μια μικρή δαπάνη για να επιδιορθωθούν τα τρία ιατρεία της περιοχή μας...
Μόνες φωνές που ανέδειξαν το θέμα της πλήρους απουσίας της περιοχής μας από τον προύπολογισμό του Δήμου που υποθήκευσε και προδιέγραψε την πορεία της περιοχής μας για όλη τη χρονιά, ήταν η δική μου (στο διαδίκτυο και στη συνεδρίαση της επιτροπης διαβούλευσης) και του δημοτικού συμβούλου της Λαϊκής Συσπείρωσης Βασίλη Χατζηδάκη (στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και σε δημοσίευμα της παράταξης).
Ας μην προσπαθούν λοιπόν τώρα ετεροχρονισμένα να παρουσιάζουν εμάς ως υποτακτικούς και τους εαυτούς τους ως μαχητικούς, γιατί η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική!

4 σχόλια:

  1. Ο Μανόλης Λεμπίδης παραιτήθηκε λέει από το ΔΣ της Επιχειρησιακής Βραχασίου γιατί δεν μπορεί λέει μετά από κάποιο δημοσίευμα μου να συνυπάρξει με όποιον αντιτίθεται στην ανάπτυξη της περιοχής(!!!)

    Απ΄ότι καταλαβαίνω εννοεί το δημοσίευμα μου για όσα είπε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ, αλλά δεν μπορώ να βγάλω το συμπέρασμα πώς καταλήγει ότι δεν θέλω την ανάπτυξη της περιοχής, επειδή αναδημοσίευσα με αρκετά σαφή τρόπο μια αιχμηρή τοποθέτηση που αφορούσε στην περιοχή μας. Δεν έγραψα άλλα αντ΄άλλων, ούτε έγραψα ότι υιοθετώ όσα είπε ο κ. Σταυρακάκης. Μάλιστα αν δει το video θα διαπιστώσει ότι διόρθωσα τον κ. Σταυρακάκη στο ότι δεν σχεδιάζεται πολυδύναμο ιατρείο μόνο στο Βραχάσι, αλλά και στην Ελούντα (το χωριό του Σταυρακάκη) και στην Κριτσά.

    Θα ήθελα να μου εξηγήσει ο Μ. Λεμπίδης πώς έβγαλε τόσο βιαστικό συμπέρασμα για το αν θέλω την ανάπτυξη ή όχι της περιοχής, τη στιγμη που εγώ τουλάχιστον έχω διαμαρτυρηθεί πολλές φορές σε όργανα του δήμου για τη στάση της δημοτικής αρχής απέναντι στην περιοχή μας, ενώ ο ίδιος -αν και εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος- δεν βρήκε να πει ούτε μια κουβέντα για το ότι στον προϋπολογισμό του δήμου για το 2012 δεν υπάρχει ούτε ένα έργο για την περιοχή μας...

    Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω πως συνδέει τις απόψεις μου, με την παραμονή του στο ΔΣ της Επιχειρησιακής Βραχασίου, στο οποίο εγώ δεν είμαι μέλος.
    Αν εννοεί την ιδιότητα μου ως μέλος του ΔΣ πολιτιστικού συλλόγου Μιλάτου που έχει το 1% των μετοχών της εταιρίας, μάλλον πολύ διασταλτική είναι η ερμηνεία του περί συνύπαρξης...

    Διευκρινίζω πάντως ότι από τη στιγμή που ορίστηκε το ΔΣ της εταιρίας ουδέποτε έχω παραβρεθεί σε συνεδρίαση του ΔΣ και ουδέποτε έχω "συνυπάρξει" στην εταιρία με το Μ. Λεμπίδη!

    Πάντως είναι αξιοσημείωτο ότι ο Μ. Λεμπίδης δεν είχε τις ίδιες ευαισθησίες περί "συνύπαρξης" με τα μέλη της παράταξης του που έκαναν μηνύσεις και καταγγελίες στην εταιρία στην οποία ήταν μέλος του ΔΣ!

    Είναι εμφανές ότι πιέστηκε από τον επικεφαλής της παράταξης του να προβεί σε αυτή την παράλογη ενέργεια της χθεσινής παραίτησης, για να ευθυγραμμιστεί και αυτός πλήρως στην τοπική γραμμή του κύκλου συμφερόντων που ακολουθεί εδώ και καιρό η ηγεσία της παράταξης του.
    Και ας έλεγε μέχρι πρόσφατα ότι διαφέρει από αυτούς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για όσους μιλούν για διαστρέβλωση των απόψεων του κ. Σταυρακάκη, υπάρχει αδιάψευστος μάρτυρας το σχετικό video:

    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=zhGbeD2zsWs

    Για το Ν. Βλάχο που χωρίς ουσιαστικά αντεπιχειρήματα προσπαθεί να παρουσιάσει ότι τα γύρισα επειδή φοβήθηκα δήθεν αντιδράσεις αναδημοσιεύω δύο τμήματα σαφέστατα και από τις δύο δημοσιεύσεις μου για το θέμα:

    7/2/2012
    Τώρα, το αν ποτέ προκηρυχθούν και καλυφθούν αυτές οι νέες θέσεις ιατρών, νοσηλευτών και διοικητικών που προβλέπονται, σε μια εποχή που η τρόικα μιλά για πολύχρονο πάγωμα των νέων προσλήψεων και για απολύσεις στο δημόσιο, είναι ένα ερώτημα που προφανώς δεν απασχολεί τον κ. Καρατσή, αφού αυτό που τον απασχολεί τώρα είναι να κάνει δημοτική αντιπολίτευση μέσα από τη δημόσια θέση στην οποία εργάζεται. Πρέπει να σημειωθεί ότι η δεύτερη θέση γενικού ιατρού που είχε συσταθεί πριν από μερικά χρόνια στο περιφερειακό ιατρείο Κριτσάς είναι ακόμα κενή και δεν προκηρύχθηκε ποτέ.
    Είναι εμφανές ότι με το συγκεκριμένο έγγραφο ο Π. Καρατσής χρησιμοποιεί τη δημόσια θέση του για να εξυπηρετήσει τη φιλοδοξία του να γίνει δήμαρχος Αγίου Νικολάου, για να προωθήσει δηλαδή την ατομική του σταδιοδρομία.
    Αντί λοιπόν να παρουσιάζει αμφίβολης υλοποίησης μελλοντικά σχέδια, ας ασχοληθεί με το πραγματικό αντικείμενο της θέσης του και ας βρει τρόπο να αντιμετωπίσει τα άμεσα και καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας και της Κρήτης, την τεράστια έλλειψη προσωπικού στις υφιστάμενες οργανικές θέσεις, τις μεγάλες ελλείψεις σε υγειονομικά υλικά και την κακή ποιότητα όσων υπάρχουν, την υποαμοιβή του προσωπικού, την απουσία εφημεριών σε ειδικότητες αιχμής κ.α.
    Άλλωστε στο διάστημα της θητείας του ως ΔΕΥΠΕάρχης στα θέματα αυτά έχουν αλλάξει ελάχιστα πράγματα προς το καλύτερο, και πολλά προς το χειρότερο.
    Και στην περιοχή μας, ας βρει επιτέλους τρόπο, όταν παίρνει άδεια ή απουσιάζει για άλλους λόγους ο γενικός ιατρός, να έρχεται αντικαταστάτης, αντί να περνούν 2 και 3 εβδομάδες χωρίς να εμφανιστεί γιατρός στα χωριά της Τοπικής μας Κοινότητας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 26/2/2012:
    Προσωπικά είμαι απόλυτα υπέρ της στελέχωσης πολυδύναμου περιφερειακού ιατρείου στην περιοχή μας. Όμως εξέφρασα και εκφράζω τη λογική απορία, πώς μπορεί να γίνει αυτό μέσα στα πλαίσια της πολιτικής (που υποστηρίζει και εφαρμόζει ως ΔΥΠΕαρχης ο Π. Καρατσής) με πλήρες πάγωμα προσλήψεων ιατρών, με ελάχιστες προσλήψεις λοιπού προσωπικού που δεν αρκούν για να καλύψουν ούτε το 10% των συνταξιοδοτήσεων, και τη στιγμή που από το νέο μνημόνιο προβλέπονται συγχωνεύσεις Νοσοκομείων και περικοπή 1.2 δις ευρώ από την υγεία!
    Είναι δυνατόν μέσα σε τέτοια κατάσταση κάποιοι να υπόσχονται ότι θα γίνουν έξι νέες προσλήψεις για να λειτουργήσει πολυδύναμο ιατρείο στο Σίσι;
    Ακόμα και αν υποθέσουμε ότι οι υποδομές θα χρειαστούν 2-3 χρόνια να ολοκληρωθούν, η ισχύς του μνημονίου και των περιορισμών του φτάνουν μέχρι το 2020. Νομίζω ότι ακόμα και ο ίδιος ο κ. Καρατσής αναγνωρίζει πλέον ότι είναι σχεδόν αδύνατο να αναπτυχθεί στελεχιακά μια τέτοια υποδομή υγείας στην περιοχή μας σε αυτό το εύρος. Το ότι δεν το λέει δημόσια. μάλλον έχει να κάνει με την επιδίωξη του κερδίσει ψήφους και να γίνει δήμαρχος Αγ. Νικολάου,
    Να θυμίσω ξανά σε κάποιους που κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν τί συμβαίνει, ότι στο Περιφερειακό Ιατρείο Κριτσάς υπάρχει οργανική θέση για δεύτερο ιατρό, που δεν έχει καλυφθεί ποτέ.
    Να θυμίσω επίσης ότι ο κ. Αβραμόπουλος ήρθε και θεμελίωσε το 2008 στο πρώην Κοινοτικό κατάστημα το πολυδύναμο ιατρείο Τουρλωτής το οποίο εγκαινιάστηκε ένα χρόνο μετά, αλλά ποτέ δεν λειτούργησε ως πολυδύναμο.
    Τα αναφέρω αυτά για να δείξω ότι είναι περισσότερο από ορατός ο κίνδυνος να ξεκινήσει να φτιάχνεται στο Σίσι ένα πολυδύναμο ιατρείο το οποίο, είτε θα μείνει κτηριακά στη μέση (όπως έχει γίνει με τη Β2 φάση του Νοσοκομείου Αγ. Νικολάου), είτε θα ολοκληρωθεί και θα συνεχίσει να λειτουργεί ως αγροτικό με ένα ιατρό.

    Είναι φανερό σε αυτά τα δύο αποσπάσματα με διαφορά 20 ημέρες ότι δεν υπήρξε καμιά αλλάγή και υπαναχώρηση σε όσα λέω και θα λέω για το θέμα.
    Οι έντονες επιφυλάξεις μου για τις προθέσεις και για τις δυνατότητες υλοποίησης ήταν και είναι σαφείς και στα δύο κείμενα. Άλλο όμως οι επιφυλάξεις και άλλο να γράφει ο Βλάχος συκοφαντικά ότι "Όλοι θέλουν το Πολυδύναμο Ιατρείο στο Βραχάσι πλην....Μανουσάκη!!!!"

    Στο video από την ανοιχτή συζήτηση για θέματα υγείας είναι φανερό ότι όχι μόνο δεν υιοθέτησα τις απόψεις του Μ. Σταυρακάκη, αλλά διευκρίνησα ότι η πρόταση για πολυδύναμα ιατρεία δεν αφορά μόνο στο Βραχάσι, αλλά και στην Ελούντα και στην Κριτσά. Το να γράφει και να συνεχίζει να υποστηρίζει ο Ν. Βλάχος ότι εγώ έδινα ή δίνω τεράστια μάχη για να μην γίνει το Πολυδύναμο Ιατρείο στο Βραχάσι είναι ακραία συκοφαντία που δείχνει τη μισαλοδοξία και τα συμπλέγματα που έχει εναντίον μου.

    Είναι εμφανές ότι αυτός που συνεχώς εκτίθεται είναι ο ίδιος, που -κρυμμένος σαν τη φουκαροπούλα πίσω από την πόρτα- νομίζει ότι είναι σε θέση να κατακρίνει, να ειρωνεύεται και να συκοφαντεί όσους εκφράζουν δημόσιο λόγο για τα θέματα της περιοχής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αλεξάνδρα Αγγελοπούλου-Σουλαδάκη Μανώλη θεωρώ ότι λειτουργείς "εν ανεξηγήτω βρασμώ" και μπερδεύεις ανόμοια πράγματα.Τι σχέση έχει η συμμετοχή σου στο Δ.Σ με τις όποιες δηλώσεις δημοτών? Αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι πως έτσι προκαλείται μια κρίση με πολύ χειρότερα αποτελέσματα από το "πολυδύναμο φάντασμα" που!!! θα γίνει. Η επιχειρησιακή όμως υπάρχει, θέλεις να υπάρχει η όχι? Τελικά αυτή η περιοχή τι αμαρτίες πληρώνει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Στο ιστολόγιο "Ανάβλοχος" δημοσιεύονται μόνο επώνυμα σχόλια, δηλαδή σχόλια τα οποία, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φέρουν το ονοματεπώνυμο του συντάκτη.