Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Ακολουθεί τη γνωστή τεθλασμένη...


Ο Μιχ. Παρασύρης συνηθίζει να εμφανίζεται σε όσους δεν τον ξέρουν ως ένας άνθρωπος ευθύς που μιλάει σταράτα και δεν μασά τα λόγια του.
 Όμως ενώ η φουκαροπούλα είχε το θάρρος να γράψει ευθέως και ονομαστικά τις συκοφαντίες του ότι "Όλοι θέλουν το Πολυδύναμο Ιατρείο στο Βραχάσι πλην....Μανουσάκη", ο Παρασύρης ακολουθεί τη γνωστή τεθλασμένη πονηριά και καταδικάζει ΚΑΘΕ ΑΙΡΕΤΙΚΗ-ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΦΩΝΗ ΠΟΥ ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ, χωρίς να έχει το θάρρος να αναφερθεί ονομαστικά. 

Είναι επίσης αξιοσημείωτο το πώς ξαφνικά αποφάσισε να ασχοληθεί με θέματα "ανάπτυξης" της περιοχής, αφού μέχρι σήμερα ως πρόεδρος του ΑΟΒ δεν έχει πει το παραμικρό για σοβαρά θέματα όπως η ανάπλαση του παραλιακού μετώπου, η μελέτη του αρδευτικού (που παραμένει στάσιμη εδώ και δύο χρόνια) και η επισκευή του λιμενοβραχίονα που έχει μείνει στη μελέτη εδώ και ενάμισι σχεδόν χρόνο.
 Έχει προφανώς το λόγο του...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο ιστολόγιο "Ανάβλοχος" δημοσιεύονται μόνο επώνυμα σχόλια, δηλαδή σχόλια τα οποία, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φέρουν το ονοματεπώνυμο του συντάκτη.