Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Ας θυμηθούμε τί υπόσχονταν κάποιοι για την εξυπηρέτηση των δημοτών με τον Καλλικράτη! Έχουν γίνει πουθενά πράξη όλα αυτά;



Όταν σχεδιαζόταν και ψηφιζόταν ο Καλλικράτης, κάποιοι υποστηρίζαμε ότι στον τομέα της καθημερινής εξυπηρέτησης των πολιτών θα γίνει ότι και με τον Καποδίστρια σε όλα τα χωριά της χώρας. Θα αφήνουν για λίγο ανοιχτά τα γραφεία των πρώην Κοινοτήτων και σταδιακά θα τα κλείνουν και θα εξυπηρετούν τους πολίτες μία δύο φορές την εβδομάδα.

 Τότε κάποιοι υπόσχονταν ότι θα υπάρχουν ηλεκτρονικά ΚΕΠ, υπηρεσίες εξυπηρέτησης των πολιτών που δεν μπορούν να μετακινηθούν και "κάρτα του δημότη".

 Όμως (όπως ήταν αναμενόμενο) τίποτα από αυτά δεν έγινε πράξη πουθενά, και στους περισσότερους δήμους της χώρας τα γραφεία των τοπικών κοινοτήτων ανοίγουν μία δύο φορές την εβδομάδα.
Το ίδιο δυστυχώς έγινε και στην περιοχή μας...

Όσοι διαμαρτυρόμαστε λοιπόν για την κακή εξυπηρέτηση των δημοτών, καλό είναι να θυμόμαστε τί  υπόσχονταν κάποιοι για τον Καλλικράτη, και να βλέπουμε και να κρίνουμε τί έκαναν στην πράξη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο ιστολόγιο "Ανάβλοχος" δημοσιεύονται μόνο επώνυμα σχόλια, δηλαδή σχόλια τα οποία, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φέρουν το ονοματεπώνυμο του συντάκτη.