Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Τι να πει κανείς...


Ο Νίκος Βλάχος απτόητος συνεχίζει να δημοσιεύει ανακρίβειες και ψέμματα στο ιστολόγιο του, όπως σήμερα που έβγαλε από το μυαλό του επίσκεψη του δημάρχου Αγ. Νικολάου στον πιθανό  χώρο εγκατάστασης των Βιομηχανικών ΑΠΕ με οδηγό ένα "επιφανή και καθολικά διαμαρτυρόμενο"... 

Τέτοια επίσκεψη βέβαια δεν έγινε ποτέ, αλλά ποιος μπορεί να πείσει το Νίκο ότι δεν είναι ...ελέφαντας;
Τι να πει κανείς πλέον με την περίπτωση του, που από την Αθήνα δημοσιεύει όποια ανακρίβεια και κακόβουλη διάδοση του μεταφέρει ο φίλος του από την Τοπική Κοινότητα!

Το πόσο επιφανειακά για το θέμα είναι ενημερωμένος φαίνεται και από το ότι στο κείμενο του κάνει λόγο για απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγ. Νικολάου για τις Βιομηχανικές ΑΠΕ, ενώ απόφαση δεν ελήφθη, αφού η συζήτηση είχε εκ των πραγμάτων διερευνητικό χαρακτήρα. Ο Ν. Βλάχος μπερδεύεται με την επιστολή του δημάρχου προς τον περιφερειάρχη, η οποία δεν είναι απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και δεν τέθηκε ποτέ σε ψηφοφορία.
Ο Δήμαρχος απέστειλε μόνος του  αυτή την επιστολή που μόνο ευχολόγιο δεν είναι, αφού περιλαμβάνει σαφείς θέσεις και διαπιστώσεις για το μέχρι σήμερα τρόπο χωροθέτησης των βιομηχανικών ΑΠΕ ερήμην των τοπικών κοινωνιών, και ζητά μέχρι να υπάρξει νέο ειδικό χωροταξικό για την Κρήτη μετά την ολοκλήρωση της μελέτης του Πολυτεχνείου, να ανασταλούν οι σχετικές αποφάσεις για χωροθέτηση Α.Π.Ε. Πρόκειται για μια θέση που προσεγγίζει τις απόψεις αρκετών από τους κατοίκους που έχουν ασχοληθεί με το θέμα της εγκατάστασης των Βιομηχανικών ΑΠΕ.

Τέλος πρέπει να σημειωθεί ότι ο Νίκος Βλάχος ακολουθώντας παγίως την τακτική της φουκαροπούλας, κρίνει και επικρίνει όσους έχουν πάρει θέση γι΄ αυτό το τόσο σοβαρό ζήτημα, τη στιγμή που ο ίδιος δεν έχει βγάλει λέξη για το θέμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο ιστολόγιο "Ανάβλοχος" δημοσιεύονται μόνο επώνυμα σχόλια, δηλαδή σχόλια τα οποία, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φέρουν το ονοματεπώνυμο του συντάκτη.