Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Ούτε αυτή την εβδομάδα πήγε στη Μίλατο ο γιατρός του Περιφερειακού Ιατρείου


Εξακολουθεί να υπάρχει το πρόβλημα με την παρουσία του γιατρού στο ιατρείο της Μιλάτου, αφού ούτε αυτή την εβδομάδα επισκέφθηκε το χωριό και όπως φαίνεται οι επισκέψεις του θα γίνονται κάθε δεκατέσσερις  ημέρες, κάτι που δεν καλύπτει τις ανάγκες των κατοίκων του χωριού, και ειδικά των ηλικιωμένων που πρέπει να συνταγογραφούνται  τα φάρμακα τους σε συγκεκριμένες ημερομηνίες.

Το Νοσοκομείο Κ.Υ. της Νεάπολης πρέπει να βρει κάποια λύση, ώστε όταν ο γιατρός απουσιάζει να γίνεται αντικατάσταση από άλλον.

Η τακτική παρουσία του ιατρού στη Μίλατο κάθε εβδομάδα (και όχι κάθε δεκατέσσερις ημέρες) είναι ένα σημαντικό ζήτημα σχετικά με την υγειονομική περίθαλψη των κατοίκων του χωριού, για το οποίο οι διάφοροι (διαδικτυακοί και μη) υπερασπιστές του τόπου δεν έχουν δείξει το παραμικρό δημόσιο ενδιαφέρον, επειδή βεβαίως δεν είναι ένα θέμα μέσω του οποίου να μπορούν να κάνουν αντιπολίτευση στο δήμαρχο (τον οποίο οι ίδιοι έχουν στηρίξει και ψηφίσει)!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο ιστολόγιο "Ανάβλοχος" δημοσιεύονται μόνο επώνυμα σχόλια, δηλαδή σχόλια τα οποία, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φέρουν το ονοματεπώνυμο του συντάκτη.