Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Η τοποθέτηση του προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Βραχασίου στη Λ. Συνέλευση (video) και ένα σχόλιο



Στο video αυτό φαίνεται η τοποθέτηση (από γραπτό κείμενο) του προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Βραχασίου στη συνέλευση της Τρίτης 20/3/12.
Όπως θα δείτε, καθ όλη τη διάρκεια της τοποθέτησης του, η οποία περιείχε πολλές και βαρείς ψευδείς κατηγορίες για πολλούς συντοπίτες μας, ουδείς από τους παριστάμενους διέκοψε τον Πετσαλάκη, θεωρώντας ότι στα πλαίσια ενός διαλόγου θα μπορέσουν να εκφραστούν οι αρμόζουσες απαντήσεις σε μετέπειτα τοποθετήσεις.
Όμως όταν επιχειρήθηκε να απαντηθούν όσα ανέφερε ο Πετσαλάκης, οι δύο πρώην ενοικιαστές της παραλίας του μπούφου και ο δημοτικός σύμβουλος Λεμπίδης με τον τοπικό σύμβουλο Μαμαλούκο διέκοπταν φωνασκούσαν και θορυβούσαν για να μην ακουστεί αντίθετη άποψη.

Μάλιστα, πρόεδρος Πετσαλάκης -ο οποίος είχε τοποθετηθεί χωρίς να τον διακόψει κανείς- τους ενθάρυνε και συμμετείχε και αυτός στην προσπάθεια φίμωσης τρομοκράτησης κάθε αντίθετης άποψης.

Επρόκειτο για μια οργανωμένη από πριν κατάσταση, που οργανώθηκε από την παράταξη της μείζωνος αντιπολίτευσης του Δήμου Αγίου Νικολάου ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, με στόχο να δημιουργήσει την εικόνα ότι έχει την έγκριση της τοπικής κοινωνίας του Βραχασίου στη διχαστική και ακραία μορφή αντιπολίτευσης που έχει επιλέξει. Αυτό φάνηκε και στην ανακοίνωση που εξέδωσε η παράταξη μετά τη συνέλευση, όπου δεν αναφέρεται το παραμικρό για τα έκτροπα και γίνεται λόγο για μια "πολύ επιτυχημένη συνέλευση".

Βέβαια το μεγαλύτερο μέρος από των παριστάμενων στη συνέλευση δεν συμφώνησε και δεν συμφωνεί με αυτή την τακτική των υποστηρικτών της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ, που ουσιαστικά στέρησαν το δικαίωμα να ασκηθεί σοβαρή και αξιπρεπής κριτική στο Δήμο και στην Τοπική Κοινότητα για τα πεπραγμένα τους.

Η πλήρης ταύτηση του Π. Καρατσή και της παράταξης του με τα συμφέροντα των δύο πρώην ενοικιαστών της παραλίας του μπούφου, με τη γνωστή εταιρία εμπορίας νερού (στην οποία μετέχει και ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Βραχασίου)και με το γνωστό ξενοδόχο της περιοχής, είναι μια επιλογή οφθαλμοφανέστατη πλέον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο ιστολόγιο "Ανάβλοχος" δημοσιεύονται μόνο επώνυμα σχόλια, δηλαδή σχόλια τα οποία, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φέρουν το ονοματεπώνυμο του συντάκτη.