Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Απούσα η παράταξη του Π. Καρατσή από τη χθεσινή συνάντηση στο Βραχάσι για τις βιομηχανικές ΑΠΕ που διοργάνωσαν οι σύλλογοι

Η παράταξη ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ τις προηγούμενες ημέρες προσπάθησε να δείξει ότι ενδιαφέρεται και ασχολείται με τα θέματα της περιοχής τη Τοπικής Κοινότητας Βραχασίου. όμως στη χθεσινή συνάντηση - συζήτηση που διοργάνωσαν οι σύλλογοι της περιοχής για το επείγον θέμα της εγκατάστασης Βιομηχανικών ΑΠΕ και την υποβληθείσα Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων δεν παραβρέθηκε κανένας εκπρόσωπος από την παράταξη αυτή, ούτε καν ο τοπικός σύμβουλος Χρ. Μαμαλούκος που είχε ψηφίσει στο συμβούλιο Τοπικής Κοινότητας ενάντια στην εγκατάσταση βιομηχανικώνΑΠΕ στην περιοχή μας.

Η παράταξη του Π. Καρατσή ήταν η μοναδική απούσα δημοτική παράταξη από τη χθεσινή συνάντηση, που ήταν ιδιαίτερα κρίσιμη, αφού έχει υποβληθεί η Μ.Π.Ε. για το τεράστιο (το μεγαλύτερο στην Ελλάδα) υβριδικό υδροηλεκτρικό στο Αζιλακόδασος  και υπάρχουν μικρά χρονικά περιθώρια για υποβολή ένστασης.

Θα εξηγήσουν με κάποια ανακοίνωση τους αυτή την απουσία και θα γνωστοποιήσουν την άποψη τους για τις εξελίξεις που τρέχουν, ή μήπως θα απαξιώσουν να πράξουν ακόμα και αυτό;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο ιστολόγιο "Ανάβλοχος" δημοσιεύονται μόνο επώνυμα σχόλια, δηλαδή σχόλια τα οποία, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φέρουν το ονοματεπώνυμο του συντάκτη.