Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Ο Χρ. Μαμαλούκος υπεβαλε έγγραφο ερώτημα στο λιμεναρχείο Αγ. Νικολάου σχετικά με την κολύμβηση στο λιμάνι Σισίου


Έγγραφο ερώτημα  προς το λιμεναρχείο Αγ. Νικολάου κατέθεσε ο σύμβουλος της Τοπ. Κοινότητας Βραχασίου Χρ. Μαμαλούκος σχετικά με το αν επιτρέπεται η κολύμβηση στο λιμάνι του Σισίου και σχετικά με το αν έχει ευθύνη σε περίπτωση ατυχήματος η Επιχειρησιακή Βραχασίου που νοικιάζει καρέκλες ηλιοθεραπείας και ομπρέλες στη συγκεκριμένη περιοχή.

Η επιχειρησιακή Βραχασίου είναι η δημοτική εταιρία που έχει αναλάβει την εκμετάλευση των παραλιών Μπούφου και Όρμου Σισίου, με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγ. Νικολάου (την ψήφισε και η παράτξη του Χρ. Μαμαλούκου ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ) στην οποία αναφέρεται ρητά ότι "στην θαλάσσια περιοχή του Όρμου Σισίου δεν επιτρέπεται η κολύμβηση, ο δε χερσαίος χώρος που έχει διαμορφωθεί με προσθήκη άμμου διατίθεται για ηλιοθεραπεία των επισκεπτών".

Άραγε ποιος είναι ο λόγος που υποβάλεται φέτος αυτό το ερώτημα από τον τοπικό σύμβουλο της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ προς το Λιμεναρχείο και εμπλέκεται η Δημοτική Εταιρία στο θέμα της ευθύνης σχετικά με την κολύμβηση;  Τί προσπαθεί να πετύχει με αυτό το ερώτημα; 

Πρέπει να σημειωθεί ότι μέχρι την ίδρυση της Επιχειρησιακής Βραχασίου το 2009 οι παραλίες και οι καντίνες ενοικιαζόταν σε ιδιώτες και ο Χρ.Μαμαλούκος είναι πρώην ενοικιαστής της παραλίας στο Αυλάκι, και αδελφός ενός από τους δύο πρώην ενοικιαστές της παραλίας του Μπούφου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο ιστολόγιο "Ανάβλοχος" δημοσιεύονται μόνο επώνυμα σχόλια, δηλαδή σχόλια τα οποία, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φέρουν το ονοματεπώνυμο του συντάκτη.