Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Ένα σχόλιο από το Γιώργη Φθενάκη

Η απόφαση του ΔΣ της εταιρίας για τον ορισμό των ορκωτών έχει παρθεί από τον Νοέμβριο, απλώς έπρεπε να τελειώσουν άλλη υποχρέωση που είχαν στις υπό εκκαθάριση επιχειρήσεις του πρώην Δήμου Νεάπολης για να ξεκινήσουν σε εμάς.

Θέλω λίγο να αναφερθώ στον πολυσέλιδο λόγο του Φερόμενου Προέδρου του τοπικού συμβουλίου. Κάθισα για άλλη μια φορά και τον άκουσα και πραγματικά θλίβομαι και θεωρώ υποχρέωση μου να ζητήσω και δημόσια συγνώμη από όλους τους φιλοξενούμενους και φυσικά και από το Δήμαρχο, πρώτα για τα συκοφαντικά γραφόμενα, τα οποία όλοι γνωρίζουμε με ποιον τα διαβουλεύτηκε και ποιος είναι το εξωθεσμικό παράκεντρο που ακόμη νομίζει ότι υπάρχει περίπτωση να επιβάλλει γνώμες και απόψεις, με απειλές και δήθεν πίεση από το συκοφαντικό του ιστολόγιο!

 Να ενημερώσω τον κόσμο ότι μετά από πίεση του αρμόδιου αντιδημάρχου κ. Κερούλη δέχτηκα να κάνουμε μια συνάντηση στην κοινότητα με το τοπικό συμβούλιο για τον τρόπο και το ήθος και το πολιτισμένο κλίμα που έπρεπε να κρατηθεί για την ομαλή διεξαγωγή της λαϊκής συνέλευσης!

Έχοντας λοιπόν τις διαβεβαιώσεις και του τοπικού συμβούλου της μειοψηφίας αλλά και του Φερόμενου προέδρου, και μετά και από το καλό κλίμα της συνάντησης πείστηκα ότι όντως θα πάμε σε μια πολιτισμένη συζήτηση ώστε να μπορέσουν να μιλήσουν όλοι και να βάλουμε και σε προτεραιότητα διάφορα θέματα που χρίζουν άμεσης παρέμβασης! Δυστυχώς δε συνέφερε τον φερόμενο πρόεδρο η συζήτηση σε πολιτισμένα επίπεδα και προέτρεπε μερικούς να προβούν σε απαράδεκτες πράξεις!

Ενώ κατασυκοφαντούσε επί 30 λεπτά προσωπικά εμένα αλλά και όλη την δημοτική αρχή χωρίς να τον διακόψει κανείς μόλις δέχτηκε κριτική προσπάθησε να δυναμιτίσει το κλίμα! Γίναμε μάρτυρες μιας υστερικής κρίσης απαράδεκτων ενεργειών και δυσφήμηση της περιοχής μας και όλα αυτά με την προτροπή του Φερόμενου προέδρου!

 Πρώτα από όλα οφείλω ένα μεγάλο συγνώμη εκ μέρους των Βραχασωτών για την απρεπή και ανήθικη συμπεριφορά του Φερόμενου προέδρου στο πρόσωπο του Δημάρχου αλλά και στο θεσμό!

Τέλος να κάνω και ένα ερώτημα στον κ. Καρατσή αν μετά από όλα όσα δημοσιεύτηκαν στις εφημερίδες αλλά και όλα όσα έδειξε η τηλεόραση επιμένει να γράφει ότι ήταν μια επιτυχημένη λαϊκή συνέλευση!
Αν τα επικροτεί όλα αυτά ακόμη και σήμερα να τα υιοθετήσει και να τα κάνει σημαία για την επόμενη εκλογική του εκστρατεία!

Γιώργος Φθενάκης
πρόεδρος ΔΣ Επιχειρησιακής Βραχασίου ΑΕ ΟΤΑ
Τοπικός Σύμβουλος Βραχασίου

Υ.Γ. Να υπενθυμίσω σε ολους τους κύριους που νομίζουν οτι ειναι παράγοντες και θεσμικοί οτι η πλειοψηφία διοικεί!

1 σχόλιο:

  1. Ο Νικολάκης κάθεται και γράφει ότι ο ΑΝΑΒΛΟΧΟΣ είναι ιστολόγιο φίλα προσκείμενο στο δήμαρχο...

    Μάλλον έχει ξεχάσει ότι αυτός ψήφισε Κουνενάκη, ενώ εγώ απείχα συνειδητά από τις δημοτικές εκλογές.

    Μάλλον έχει ξεχάσει ότι ο ίδιος δεν έχει εμφανιστεί σε καμιά συνέλευση και σε καμιά δημόσια διαδικασία ενώ εγώ ακόμα και στην πρόσφατη Λαϊκή Συνέλευση εξέφρασα έντονη διαμαρτυρία για την απουσία έργων για την περιοχή μας από τους προϋπολογισμούς του Δήμου.

    Ο Νικολάκης νομίζει ότι με όσα γράφει μπορεί να πορώνει τουλάχιστον τα άτομα του γνωστού περίγυρου συμφερόντων στην περιοχή μας.
    Όμως ακόμα και αυτοί τον βρίζουν και μιλούν απαξιωτικά πίσω από την πλάτη του, περιγράφοντας ότι πρόκειται για κάποιον τυφλωμένο από το μίσος του για το Σφυράκη και τον αγώνα, που βγάζει σπυράκια μόλις έρχεται σχετική κουβέντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Στο ιστολόγιο "Ανάβλοχος" δημοσιεύονται μόνο επώνυμα σχόλια, δηλαδή σχόλια τα οποία, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φέρουν το ονοματεπώνυμο του συντάκτη.