Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Ηθικά αντανακλαστικά α λα καρτ!

Στιγμιότυπο από μία από τις προσπάθειες χειροδικίας στη Συνέλευση

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγ. Νικολάου στις 17/12/12 η παράταξη ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ αποχώρησε γιατί ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Δατσέρης δεν δέχτηκε να ανακαλέσει την έκφραση του για "υποτιθέμενο ενδιαφέρον του Π. Καρατσή για τα προβλήματα του Δήμου".

Στη Λαίκή Συνέλευση στο Βραχάσι στις 20/3/12 έγιναν φοβερά πράγματα με προσπάθειες χειροδικίας (και εναντίον μου), με εξαπόλυση βαριών ύβρεων και χαρακτηρισμών, ενώ υποστηρικτές της Δημοτικής Συνεργαίας έφτασαν στο σημείο να αποκαλούν με κραυγές "Λωποδύτες" το δήμαρχο και τους αντιδημάρχους Αγ. Νικολάου.

Παρόλαυτα, η παράταξη του κ. Καρατσή εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία όχι μόνο δεν καταδικάζονται όσα συνέβησαν, αλλά η Συνέλευση χαρακτηρίζεται "πολύ επιτυχημένη".

Απ΄ότι φαίνεται οι ευαισθησίες και τα ηθικά αντανακλαστικά της συγκεκριμένης παράταξης είναι α λα καρτ, ενώ είναι φανερό ότι επενδύει πλέον ανοιχτά στο διχαστικό κλιμα που εδώ και καιρό καλλιεργείται από συγκεκριμένο κύκλο προσώπων στην περιοχή της τοπικής μας Κοινότητας..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο ιστολόγιο "Ανάβλοχος" δημοσιεύονται μόνο επώνυμα σχόλια, δηλαδή σχόλια τα οποία, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φέρουν το ονοματεπώνυμο του συντάκτη.