Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Η χθεσινή συνάντηση των πολιτιστ. φορέων στο ΡΕΞ - δημιουργείται Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων Μεραμβέλλου


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συνάντηση των πολιτιστικών συλλόγων του Μεραμπέλλου, εχθές Δευτέρα 5/3/2012 στην αίθουσα του δημ. συμβουλίου Αγ. Νικολάου στο ΡΕΞ. Πάρα πολλοί ήταν οι οι εκπρόσωποι των πολιτιστικών φορέων που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα που έγινε με πρωτοβουλία κάποιων συλλόγων. Αφού έγινε αναλυτική συζήτηση για πολλά θέματα, αποφασίστηκε να προχωρήσει η διαδικασία δημιουργίας Ένωσης Πολιστικών Συλλόγων Μεραμβέλλου, η οποία θα έχει ρόλο επικοινωνίας, συντονισμού και κοινών διεκδικήσεων για τους πολιστιστικούς συλλόγους. 

Τονίστηκε ότι τα σωματεία και οι σύλλογοι θα διατηρήσουν πλήρως την αυτονομία και την ανεξαρτησία τους, αλλά η Ένωση θα έχει ρόλο συν ενώ θα συντονιστικό και γνωμοδοτικό, ενώ θα μπορεί να εκφράζει κοινά αιτήματα και διεκδικήσεις.

Αποφασίστηκε να υπάρξει τριμελής επιτροπή αποτελούμενη από τους κ.κ. Βάρδα (Πολ. Συλλ. Αμμουδάρας), Πάγκαλο (πολ. συλλ. Χουμεριάκου) και Κοφινάκη (πολ. συλλ. Βρυσών) που θα αναλάβει να φτιάξει και να προτείνει καταστατικό στην επόμενη συνάντηση, στην οποία θα μετέχουν όλα τα μέλη των ΔΣ των συλλόγων που συμμετέχουν.
Ακόμη η επιτροπή εξουσιοδοτήθηκε να συντάξει κείμενο- ψήφισμα σχετικά με τη διείσδυση των Βιομηχανικών ΑΠΕ στο Μεραμβέλλο και να ερευνήσει τη δυνατότητα δημιουργίας δικτύου ανταλλαγής προϊόντων.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο ιστολόγιο "Ανάβλοχος" δημοσιεύονται μόνο επώνυμα σχόλια, δηλαδή σχόλια τα οποία, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φέρουν το ονοματεπώνυμο του συντάκτη.