Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Γιώργης Φθενάκης: "η εταιρία θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά και θα την προστατεύσουμε με όποιο κόστος πολιτικό ή ακόμα και προσωπικό"

“Τα λόγια μου έχουν γίνει πλέον πολύ ακριβά, για να σπαταλώνται σε αντιπαράθεση με ανθρώπους του επιπέδου του ΠΕΠΟΥ.”!!!!

Πώς να σχολιάσει κανείς τέτοιες απαξιωτικές εκφράσεις;
Όλος ο κόσμος μπορεί να καταλάβει το ήθος και το πραγματικό επίπεδο ενός ωρομίσθιου εκπαιδευτικού που του αρέσει να αυτοαποκαλείται καθηγητής ΤΕΙ! Άραγε αυτό το ήθος, τον πολιτισμό και τις πρακτικές που χρησιμοποιεί (χαφιεδισμό, καταγγελίες, ρουφιανιές), που τις έχει και σημαία και δε ντρέπεται να το λέει, προσπαθεί να περάσει και στις νεώτερες γενιές;

Καταλαβαίνω τις πολιτικές του φιλοδοξίες που ευτυχώς για την τοπική κοινωνία δε κατάφερε να τις εκπληρώσει. Δυο ψήφοι σε επίπεδο νομού και έξι αργότερα, άλλωστε το έχει δημοσίευσει και ο καινούργιος του φίλος, συντάκτης του ιστολογίου! Εξέλιξη καλή! Μικρή αλλά σταθερή! Επιχείρησαν κάποιοι στην πορεία να τον προτείνουν ακόμα και για πρόεδρο στην Επιχειρησιακή Βραχασίου!!! Άκουσον άκουσον θράσος!!!! Ούτε και αυτό το κατάφερε φυσικά με αποτέλεσμα να ξενιτευτεί την επόμενη τις μήνυσης κατά του αρμόδιου αντιδημάρχου για να σφραγίσει τα δημοτικά αναψυκτήρια και να χάσουν την δουλειά τους εννέα εργαζόμενοι! Κρυπτόμενος πίσω από την νομιμότητα!

Τώρα βέβαια από εκεί που βρίσκεται εκτελεί χρέη γραφείου τύπου των δυο αιρετών που ενδιαφέρονται για το καλό της περιοχής και συνεχίζουν να στέλνουν επιστολές με ερωτηματικό χαρακτήρα σε λιμεναρχείο, πολεοδομία και γενικά σε όλες τις υπηρεσίες του Δήμου και τις περιφέρειας, δήθεν για να ενημερωθούν όπως λένε για το τί συμβαίνει στην περιοχή. Αλλά αυτό που προσπαθώ να καταλάβω είναι ποιος ο λόγος που τις κοινοποιούν στον εισαγγελέα και στα διάφορα υπουργεία! Άκουσον άκουσον! Προφανέστατα πράγματα για την περιοχή μας!

Επειδή λοιπόν πολλά ακούγονται τώρα τελευταία σχετικά με την εταιρία, έχω να τους πω ότι αρμόδιοι να αποφασίσουν για το τι θα γίνει με τις παραλίες και τα αναψυκτήρια είναι το ΔΣ της εταιρίας και μόνο!

Πάντως να καταλάβουν όλα αυτά τα παράσιτα που έχουν αρχίσει ένα ανελέητο πόλεμο εις βάρος της εταιρίας, ότι θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά και θα την προστατεύσουμε με όποιο κόστος πολιτικό ή ακόμα και προσωπικό, για το κοινό συμφέρον και προς όφελος της τοπικής κοινωνίας!

Γιώργος Φθενάκης
Τοπικός Σύμβουλος Βραχασίου
πρόεδρος Επιχειρησιακής Βραχασίου

1 σχόλιο:

  1. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΠΑΝΕΠΗΣΤΙΜΙΟ
    ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ ΚΥΡΙΕ ΖΑΧΑΡΙΑ
    ΠΟΛΥ ΠΟΙΟ ΧΑΜΙΛΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΝΕ
    ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΑΞΙΑ
    ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ
    ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΙΝΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ
    ..ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΣΤΟ
    ΓΑΜΒΡΟ ΜΟΥ ΝΑΙ Η ΟΧΙ.ΤΟ

    e-mal MH ΜΕ KANEIS ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΩ ΚΑΙ ΘΑ
    ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΘΕΙΣ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.ΕΙΝΑΙ
    ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ
    ΚΑΝΕΙ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ
    ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΑ ΟΤΙ

    ΣΟΥ ΑΝΑΘΕΣΑΝΕ ΝΑ ΕΛΘΕΙΣ ΝΑ ΜΕ
    ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΛΘΕΣ ΕΙΝΑΙ
    ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΑ ΟΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ
    ΤΡΙΤΟΥΣ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΥΣΗΧΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ
    ΜΟΥ?ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΑ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΗΛΘΕ Ο
    ΓΑΜΒΡΟΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΙΣΙ ΖΗΤΗΣΕΣ ΚΑΙ
    ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΤΕ ΣΤΟΥ ΧΑΣΑΝ ΤΙ
    ΕΙΠΑΤΕ?,ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ
    ΠΟΥ ΣΤΕΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΣΑΝ
    ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ
    ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙ ΜΕ ΧΙΛΙΑ
    ΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΕΠΙΘΕΤΑ?

    MIXALHS LEMPIDAKHS

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Στο ιστολόγιο "Ανάβλοχος" δημοσιεύονται μόνο επώνυμα σχόλια, δηλαδή σχόλια τα οποία, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φέρουν το ονοματεπώνυμο του συντάκτη.