Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Ακόμη μια απάντηση...


Συνεχίζει ο διαδικτυακός εισαγγελέας Ζαχαρίας Φθενάκης να δημοσιεύει κείμενα με την υπογραφή του Μαμαλούκου επαναλαμβάνοντας τα ίδια που αναγράφονταν για το θέμα αυτό στη γνωστή πολυσέλιδη ανώνυμη καταγγελία του 2009 εναντίον της πρώην Κοινότητας Βραχασίου, καταγγελία που έχει καταγραφεί στη συνείδηση της μεγάλης πλειονότητας των κατοίκων της περιοχής ως μνημείο ρουφιανιάς και δοσιλογισμού!

Τυφλωμένος από το μίσος του εναντίον της περιόδου του αγώνα προσπαθεί να συκοφαντήσει όσους μετείχαν σε αυτόν, και ζητά να του παρουσιάσω διαδικτυακές αποδείξεις για τις χρηματοδοτήσεις που πήρε ο πολιτιστικός σύλλογος Μιλάτου το 2004-2005. 
Δεν απαντά όμως για ποιο λόγο ζητά να του γίνει διαδικτυακός απολογισμός μόνο από το σύλλογο της Μιλάτου και δεν ζητά το ίδιο και από τους άλλους συλλόγους της περιοχής που πήραν την ίδια περίοδο χρηματοδοτήσεις από το υπουργείο πολιτισμού, δηλαδή τον Αθλητικό όμιλο Βραχασίου, τον Αγροτικό Λαογραφικό σύλλογο Βραχασίου και την επιτροπή αναστήλωσης της μονής Αγίου Γεωργίου Βραχασώτη.

Επαναλαμβάνω ότι για το θέμα των χρηματοδοτήσεων προς τον πολιτιστικό σύλλογο Μιλάτου το 2004-2005 ακολουθήθηκαν όλες οι νόμιμες διαδικασίες,έγινε απολογισμός εξόδων προς το φορέα χρηματοδότησης και έγινε απολογισμός προς την εκλογοπαλογιστική συνέλευση του συλλόγου (20/6/2006) χωρίς κανένας να κατηγορήσει επώνυμα εμένα ή άλλο μέλος του ΔΣ για κακοδιαχείρηση.

Από εκεί και πέρα δεν θα ακολουθήσω το Ζαχαρία Φθενάκη (με την υπογραφή του Μαμαλούκου) στην όντως παρανοϊκή τακτική του να ζητά να του παρουσιάζουμε στο διαδίκτυο οικονομικούς απολογισμούς των συλλόγων για να αποδεικνύουμε την τιμιότητα μας.

Μάλιστα αυτά τα ζητούν, τη στιγμή που οι ίδιοι στο σύλλογο που προσπαθούν εδώ και χρόνια να ιδρύσουν (σύλλογος επαγγελματιών Σισίου Βραχασίου Μιλάτου) δεν έχουν παρουσιάσει το παραμικρό στοιχείο οικονομικών και διοικητικών διαδικασιών.

Η κοινωνία γνωρίζει το ρόλο που παίζει ο καθένας από εμάς στα κοινά και τα κίνητρα που έχει. Εγώ προσωπικά δεν έχω κανένα λόγο να συνεχίσω μια συζήτηση με κάποιον που φτάνει στο σημείο να αμφισβητεί και να διαστρεβλώνει τα κίνητρα της δικής μου συμμετοχής στον αγώνα των προηγούμενων ετών και το ρόλο και τη σημασία που είχε η συμμετοχή μου σε αυτόν.

Ξέρω πολύ καλά (και αυτό με ενδιαφέρει) την άποψη και την εικόνα που έχουν όλοι οι πρώην πραγματικοί συναγωνιστές κάτοικοι των χωριών της περιοχής μας.

Όπως ξέρω και τη γνώμη που έχουν για το Ζαχαρία Φθενάκη, το Χρήστο Μαμαλούκο, το Νίκο Βλάχο. Και για όσους προσπαθούν να παρουσιάσουν ως "λωποδύτες" όσους συμμετείχαμε στην πρώτη γραμμή του αγώνα.

1 σχόλιο:

  1. ΓΕΩΡΓΟ ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΡΤΑΣΕΙ ΣΤΙΣ
    ΚΑΤΕΓΓΕΛΕΙΕΣ ,ΜΥΝΗΣΕΙΣ,ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ
    ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΔΟΣΣΥΛΟΓΟΥΣ Κ.Τ
    Λ.ΜΗΝ ΑΣΧΟΝΗΣΕ ME TOYS AΣΧΕΤΟΥΣ ΔΙΟΤΙ
    ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ
    ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΛΛΟΓΟ ΟΤΙ
    ΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ, [ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ
    ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ] ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΕΙΝΑΙ
    ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΑ ΔΙΝΕΙ
    ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
    MIXALIS LEMPIDAKHS

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Στο ιστολόγιο "Ανάβλοχος" δημοσιεύονται μόνο επώνυμα σχόλια, δηλαδή σχόλια τα οποία, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φέρουν το ονοματεπώνυμο του συντάκτη.