Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Ο Βασίλης Φθενάκης για τον εθελοντικό καθαρισμό του Σισίου

Αγαπητοί φίλοι,

Επιθυμώ να συγχαρώ όλους που συνέβαλαν στο καθαρισμό του Σισού τις τελευταίες ημέρες. Ιδιαίτερα τον Αναπτυξιακό Σύλλογο Σισού και τους Βρετανούς και Ολανδούς συγχωριανούς μας που συμμετείχαν στην προσπάθεια αυτή. Είναι μιά πράξη αξιέπαινη και αξίζει της γενικής αναγνώρισης.
Βέβαια, ο καθαρισμός θα πρέπει να συμπληρωθεί με μιά δεύτερη προσπάθεια, εκείνης του καλοπισμού της Κοινότητας Βραχσίου γενικώς και σου Σισού ιδιαίτερα, Το Σίσι είναι κλιματολογικά ευλογημένος χώρος. Πρέπει, λοιπόν, να του δόσουμε την ομορφιά που του αξίζει, φυτεύοντας, όπου είναι δυνατό, ακόμη περισσότερα καλοπιστικά φυτά, πολυάριθμες βουκαμβίλιες, γεμίζοντας τους δρόμους με σφάκες, σπίτια και μπαλκόνια με βασιλικούς.
Ετσι θα δόσουμε μια ακόμη ωραιότερη άποψη από το όμορφο Σίσι και θα δείξουμε στον καθένα την καλαισθητική ευαισθησία μας και την διάθεσή μας να προσφέρουμε μια φροντισμένη εικόνα του τόπου μας στους ξένους που μας επισκέφτονται για να περάσουν τις διακοπές τους.
Είμαι στη διάθεσή σας αν κρίνετε ότι μπορώ να συμβάλω και προσωπικά σε μια τέτοια πρωτοβουλία.
Με τις καλύτερες ευχές για το Πάσχα και με φιλικούς χαιρετισμούς
Βασίλης Φθενάκης, Μόναχο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο ιστολόγιο "Ανάβλοχος" δημοσιεύονται μόνο επώνυμα σχόλια, δηλαδή σχόλια τα οποία, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φέρουν το ονοματεπώνυμο του συντάκτη.