Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Στημένη εκδήλωση υποστήριξης του υβριδικού χθες στο Κράσι από το δήμαρχο Χερσονήσου


Μια καλά στημένη εκδήλωση υποστήριξης του υβριδικού υδροηλεκτρικού στο Αζιλακόδασος διοργάνωσε εχθές στο Κράσι ο δήμαρχος Χερσονήσου κ. Δοξαστάκης. Είναι χαρακτηριστικό ότι είχε καλέσει ως ομιλητές τον εκπρόσωπο της εταιρίας και πρόσωπα που υποστήριζαν την επένδυση (όπως ο καθηγητής του ΤΕΙ Κρήτης κ. Χριστάκης), ενώ ο μοναδικός από τους ομιλητές που εξέφρασε κάποιες αντιρρήσεις (γενικές σχετικά με τη φιλοσοφία των ΒΑΠΕ) ήταν ο πρόεδρος του ΓΕΩΤΕΕ κ. Στεφανάκης.

Ακόμη ο κ. Δοξαστάκης ως συντονιστής της συζήτησης μόλις κάποιος παριστάμενος έπαιρνε το λόγο και επιχειρηματολογούσε εναντίον του υβριδικού τον διέκοπτε επικαλούμενος διάφορους λόγους όπως τη χρονική διάρκεια, ενώ όσους υποστήριζαν το υβριδικό τους άφηνε να μιλούν ανενόχλητοι όσοι ώρα ήθελαν. Επίσης προσπάθησε να δημιουργήσει την εικόνα ότι το έργο αφορά μόνο το Κράσι και τα Μάλια και δεν αφορά άλλες περιοχές.

Ο εκπρόσωπος της εταιρίας ερωτώμενος γιατί δεν ήρθε στο Βραχάσι και στο Δημοτικό Συμβούλιο Αγ. Νικολάου απάντησε για τη συνέλευση στο Βραχάσι ότι δεν δέχεται να πάει σε "πανυγηράκια", ενώ για το Δήμο ισχυρίστηκε ότι απευθήνθηκε στο δήμαρχο Αγ. Νικολάου αλλά δεν βρήκε ανταπόκριση!
Ήταν όμως φανερό ότι είχε ήδη έρθει πολλές φορές σε επαφή με το δήμαρχο Χερσονήσου για να αγοράσει νερό από της ΔΕΥΑΧ και με συγκεκριμένους κατοίκους του Κρασίου στους οποίους έχει υποσχεθεί ότι θα γοράσει τα αγροτεμάχια τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο ιστολόγιο "Ανάβλοχος" δημοσιεύονται μόνο επώνυμα σχόλια, δηλαδή σχόλια τα οποία, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φέρουν το ονοματεπώνυμο του συντάκτη.