Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Ένα σχόλιο από το Γιώργη Φθενάκη


Δυστυχώς αυτη την εικονα ονειρευόνται πολλοί και μάλιστα αιρετοί για την περιοχη μας! Ένα βομβαρδισμενο τοπίο! Δεν θα τους περάσει όμως! Όσες καταγγελίες και ( ερωτήσεις ) που ακομα και σήμερα κανουν στις υπηρεσιες θα με βρουν μπροστά τους !
Με νόμιμες διαδικασίες ελλεγε ο φερομενοσ τοπικός άρχοντας στον Αντιδήμαρχο να ξαναφτιαξουμε την περκολα στον μπουφο! Αυτο τους ενδιαφερει!
Το οτι με δικές τους παρεμβάσεις στον εισαγγελέα και τις απειλές στις υπηρεσιες άφησαν δέκα οικογένειες χωρις δουλεια και οτι εκλαβανουμε καθημερινά δεκάδες καταγγελίες απο τους ξενοδόχους για την κατάσταση στις παραλίες και τα αναψυκτήρια δε τους ενδιαφερει!
Ειναι ολοι αυτοι που ενδιαφέρονται για το συμφέρον του τόπου και γενικά για το κοινο συμφέρον !! Αυτο ειναι το θράσος τους ! Έπιλεκτικη τήρηση της νομιμοτητας !
Βέβαια αυτο συμβαίνει όταν εισαι υποχείριο κάποιου!
Σιγά σιγά βέβαια ολοι ξεμασκαρωνονται !
Eλπίζω το Χωριο επιτέλους να ξυπνήσει και να αρχίσει να παίρνει σοβαρή θέση σε θεματα που έχουν να κανουν με την υπονόμευση του! Αρκετά εχει υποστεί και ακετα τους ανέχεται
Κάνουμε ένα μεγάλο αγώνα ώστε να αναδείξουμε την περιοχη μας και να την προβάλουμε είτε με τοπικά κανάλια είτε με ξένα μεσα ενημέρωσης μέσω μεγάλων τουριστικών πρακτόρων και δεν θα επιτρέψουμε σε κανενα να υπονόμευσει αυτη την προσπάθεια!
Αυτα έχουμε να προβάλουμε! Τις παραλίες μας την φιλοξενία μας την Καθαριοτητα και γενικά οτι μεσα διαθετουμε ώστε να προσελκύσουμε ένα κοματι απο την πίτα του τουριστικού προϊόντος!
Γίνεται αγώνας ώστε να προσέλκυσουμε του ολυμπιονίκες της Γερμανίας περιπου 250 με 250 δημοσιογράφους της Γερμανίας τον Σεπτέμβριο στην περιοχη μας για μια εβδομάδα !


Καταλαβαίνετε πόσο σημαντικό γεγονός θα ειναι αυτο για την τουριστική προβολή της περιοχης μας, αλλα και ολόκληρου του Δημου! Στα τέλη του Απρίλη θα επισκεφθούν την περιοχη μας Γερμανικά μεσα ενημέρωσης μεγάλων καναλιών και τουριστικών περιοδικών φιλοξενούμενοι μεγάλης τουριστικής μονάδας της περιοχης μας με σκοπο να μας αναδείξουν στη Γερμανια και να ανατρέψουν το κακο κλίμα που επικρατεί εις βάρος της Ελλαδας! Άλλωστε ακομα και τοπικά κανάλια έχουν ασχοληθεί και αναδυκνειουν αυτές τις προσπάθειες που γίνονται για την προβολή του Δημου αλλα και την δικιά μας! Για αυτο δε θα επιτρέψουμε σε κανενα Μα κανενα και προσωπικα αλλα και ωσ μελοσ τησ επιτροπησ τουρισμου και μάλιστα σε περίοδος μνημονίου και τέτοιας κρίσης την υπονόμευση και οτι Καλο προτίθεται να γινει για το συμφέρον της τοπικής κοινωνίας, να εκμεταλευονται δήθεν θεματα νομιμοτητας και να παρουσιάζεται η περιοχη μας σε μια τέτοια κατάσταση που δεν αρμόζει στη τοπικη κοινωνία που ειναι ευτυχης που ζει σε μια τέτοια αξιοζήλευτη περιοχη!

Φθενακης Γεώργιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο ιστολόγιο "Ανάβλοχος" δημοσιεύονται μόνο επώνυμα σχόλια, δηλαδή σχόλια τα οποία, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φέρουν το ονοματεπώνυμο του συντάκτη.