Κυριακή 8 Απριλίου 2012

Ακόμα μια απάντηση από το Γ. Φθενάκη

Το οτι θα βρούμε τη λύση για να σταματήσουμε ολους εσάς που γίνατε ξαφνικά τιμητές της νομιμοτητας και κριτές των πάντων αυτο ειναι σίγουρο ! Την εποχη του Λευτέρη Πλατακη όταν κάποιος κατέβαινε στα καφενεία που είχε κάνει καποια ρουφιάνια η Ερώτηση οπως την έχεις βαφτίσει ΕΣΥ όλο το Χωριο τον επερνε με τις πέτρες και θα του εσπαζε το κεφαλι οπωσ λεσ και εσυ!Κατι που δυστυχώς δε κάνει σήμερα , τουλάχιστο μέχρι τωρα!

Τωρα σχετικα με την εταιρια για τις αδιαφανείς διαδικασίες και την εκπροσώπηση απο του άσχετους που λες, μπορούμε να κρίνουμε κι εσένα  απο την πορεία σου μέχρι σήμερα και ειδικά στον τουρισμό. Και λέω στο τουρισμό γιατι σου άφησε ο μπαμπάς σου μερικά διαμερίσματα την καλη εποχη και τα καταντησες τωρα ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΝΑ!
Άρα προσωπικά σε θεωρώ ΑΝΊΚΑΝΟ και ΆΣΧΕΤΟ και δεν έχεις ουτε το δικαίωμα να κρίνεις τον οποιοδήποτε !
Η κοινωνία άλλωστε σου το απέδειξε με τις δυο ψήφους και μάλιστα και σε επίπεδο νομου που σε τίμησε! Εκτος αν και σε αλλα διαμέρισματα του νομου δεν άφησαν και εκει να σε ψηφίσουν!

Απο τα γραφόμενα σου ενδεχόμενος να θεωρείς τον εαυτο σου στο ύψος ακομα και του Λευτέρη του Πλατακη! Αυτο και αν ειναι θράσος ! Επειδή δε θέλω να εχω πλέον καμία σχέση και διάλογο μαζι σου, αναγκαστηκα απο το θράσσος που έχεις να κανω αυτο το διαδικτυακό διάλογο μαζι σου θα σου πω αυτο και τελειωνω. Να βγάλεις τις γραβατες που όντως δε σου ταιριάζουν και δε σου αρμόζουν , και να σκεφτείς το ενδεχόμενο να κυκλοφορεις με τη ΚΟΥΚΟΥΛΑ!!

Φθενακης Γιωργος

ΥΓ: Ζητω απο ολους τους αναγνώστες συγνώμη για το ύφος στα γραφόμενα , αλλα δυστυχώς η τοπικη κοινωνία εχει πληρώσει ΑΚΡΙΒΑ αυτούς τους ανθρώπους που νομίζουν οτι ειναι μέγιστοι σωτήρες και οι σημερινές προσωπικότητες της περιοχης!

1 σχόλιο:

  1. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΠΕΡΙΣΤΕΡΩΝΕΣ
    ΑΛΛΑ ΒΡΟΜΗΣΕ ΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΓΕΜΙΖΟΝΤΑΣ
    ΜΕ ΛΥΜΑΤΑ ΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ,ΑΥΤΑ
    ΓΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΓΙΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΙΑ
    ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ Ο ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΜΕ
    ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ,ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΕΣ ΚΑΙ
    ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ,ΑΛΛΑ Ο
    ΑΠΡΙΛΗΣ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΘΕΡΟΣ
    MIXALIS LEMPIDAKHS

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Στο ιστολόγιο "Ανάβλοχος" δημοσιεύονται μόνο επώνυμα σχόλια, δηλαδή σχόλια τα οποία, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φέρουν το ονοματεπώνυμο του συντάκτη.