Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Η διάλεξη με θέμα "η ιστορική οικογένεια των Σφακιανάκηδων Βραχασίου"


Μια πολύ ενδιαφέρουσα διάλεξη με θέμα την ιστορική οικογένεια των Σφακιανάκηδων από το Βραχάσι διοργανώθηκε εχθές στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Λασιθίου στον Άγ. Νικόλαο από την εταιρία Γραμμάτων και Τεχνών Αν. Κρήτης και από τηνΙστορική και Λαογραφική Εταιρία ν. Λασιθίου.
Ομιλητής ήταν ο επίτιμος σχολικός σύμβουλος και συγγραφέας κ. Ι. Χριστάκης ο οποίος έκανε μια αναλυτική και καλά μελετημένη ομιλία για όλα σχεδόν τα μέλη της ιστορικής οικογένειας, επικεντρώνοντας βέβαια στους "μεγάλους" Κωνσταντίνο και Ιωάννη Σφακιανάκη.
Η διάλεξη μαγνητοσκοπήθηκε από το ιστολόγιο μας και στο άμεσο μέλλον θα δημοσιευτεί για να μπορέσουν να την παρακολουθήσουν και όσοι δεν μπόρεσαν να την παρακολουθήσουν λόγω απόστασης ή για άλλους λόγους.





Στο μέσον ο ομιλητής κ. Ι. Χριστάκης, αριστερά ο πρόεδρος της Ιστ. Λαογρ. Εταιρίας Αντολ. Κρήτης κ. Ι. Σταμέλος  και δεξιά ο πρόεδρος της Εταιρίας Γραμμ. και Τεχνών Ανατολ. Κρήτης κ. Γ. Χατζηδάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο ιστολόγιο "Ανάβλοχος" δημοσιεύονται μόνο επώνυμα σχόλια, δηλαδή σχόλια τα οποία, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φέρουν το ονοματεπώνυμο του συντάκτη.