Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Ένα σχόλιο από το Γ. Φθενάκη

Ευτυχώς που υπάρχει και ο Προεδρος που εχει τοσο μεγάλες δυνατότητες και μπορει έστω και με πιέσεις και δρομολογεί τοσο σοβαρά ζητήματα της περιοχης! Αναρωτιέμαι λοιπον αφου το ραντεβού με το Δημαρχο ακυρώθηκε, γιατι δε κάνει ο ίδιος ο Προεδρος μια συνάντηση με τους αρμόδιους του οικισμού των εμπόρων και του ΟΤΕ και να τους λύσει τα οποία προβλήματα και τα πολεοδομικα που έχουν, ακομα και το δρόμο που ζητά ο αυτοαποκαλουμενος εκπρόσωπος των επενδυτών στην περιοχη, που είχε και το θράσος ο φερόμενος Προεδρος μας να μας τον παρουσιάσει στην λαικη συνέλευση ως εκπρόσωπο των ΕΜΠΌΡΩΝ!!
Δε χρειαζόμαστε ΔΗΜΑΡΧΟ κατα τα λεγόμενα του συντακτη του κοινού!!!
Έχουμε τέτοιο προεδρο" φαινόμενο" που Μπορει να λύσει ολα τα σοβαρά προβλήματα της τοπικής κοινωνίας έστω και με τις αρμοδιοτητες που του εκχωρεί ο Καλλικρατης!και τις μελέτες για τις αναπλάσεις στο Βραχασι, δικό του εργο ειναι!
Βέβαια με το φωτισμό δυσκολεύτηκε λίγο αλλα ευτυχώς το ξεπερασαμε και αυτο! ΤΈΛΟΣ καλα ολα καλα!

Βέβαια αναρωτιέμαι στο Δημοτικο συμβουλιο χθες ήταν πανω απο πενήντα Βραχασωτες και καμία εικοσιπενταρια δημοτικοί σύμβουλοι! Ομολογουμενος ένιωσα άσχημα που έστω και ένας δεν του είπε τουλάχιστο ένα γεια! Αναρωτιέμαι λοιπον πόσο αξιοπρέπεια μπορει να εχει ένας Προεδρος τοπικου συμβουλίου μετα απο τόση μοναξιά και απαξίωση που εχει πρώτα απο τους χωριανους του και μετα και απο τους ξένους και συνεχίζει να επιμένει να νομιζει οτι εκπροσωπεί την κοινωνία των Βραχασωτων!
Ολοι οι συνεργάτες του οπως τους αποκαλεί ο ίδιος έχουν σκεφτεί τελικά σε τι θέση τον έχουν φέρει; Έχουν τύψεις; Γιατι οι ίδιοι ειναι οι υπαίτιοι της απαξίωσης του και στην κατάσταση που έχουν φέρει την περιοχη σε επίπεδο τοπικο αλλα και σε Δημου!
Υπάρχει τέτοιο θράσος που μας νομίζουν οτι είμαστε ιθαγενείς ή αφελείς που δε ξέρουμε μέχρι που φτάνουν οι δυνατότητες του καθενός μας και τι ρολο παίζει ο καθένας μας στην περιοχη!
Καλύτερα λοιπον να αφήσεις φίλε μου την προπαγάνδα γιατι όσο τη συνεχισεις περισσότερο κακο κανεις στο φιλος σου και στους εαυτούς σας παρα Καλο!
Έχετε πάρει ένα μεγάλο κατήφορο που δυστυχώς δεν εχει πια τελειωμό!

Να πω και σε αυτούς που πριν λίγο καιρο χλευαζαν ενδυμασίες λόγω δουλειάς και που αναγκάστηκαν τωρα και οι ίδιοι να κανουν τα ιδια και μάλιστα να αυτοφωτογραφιζονται και με θράσος να τις δημοσιεύουν,   οτι υπάρχει ένα ρητό που λεει οτι ο κλέφτης και ο ψεύτης το πρώτο χρόνο χαίρονται!
Εμείς εδω είμαστε 1700 !
Αν εκει που εισαι ειναι 10000 σου συνιστω μη χρονισεις και σε παρουν και χαμπάρι !
 Και μη λες οτι εισαι Βραχασωτης! Σου το ζητώ οχι σαν Γιωργης ,αλλα σαν τοπικός σύμβουλος!
Αναγκαζομαι να χρησιμοποιήσω το θεσμο για πρώτη φορα μέχρι τωρα!
 Κανε και μια Ερώτηση στον ΟΜΠΆΜΑ : ο ΠΑΡΘΕΝΏΝΑΣ όταν χτίστηκε είχε αδεια οικοδομική; Κοινοποίησε την και στον ΟΗΕ, που ξέρεις, μπορει να βγάλεις κανενα λαβρακι!
Αφου άλλωστε και τα λόγια σου ειναι τοσο βαριά και έχεις ψηλωσει και τοσο πολυ, να αφήσεις τα τοπικά και να ασχοληθείς σε επίπεδο παγκόσμιο! Έχεις μεγάλη προϋπηρεσία !Μην παει χαμένη!

Φθενακης Γιωργος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο ιστολόγιο "Ανάβλοχος" δημοσιεύονται μόνο επώνυμα σχόλια, δηλαδή σχόλια τα οποία, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φέρουν το ονοματεπώνυμο του συντάκτη.