Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Περί της… διπλανής πόρτας και της ακατάσχετης μπουρδολογίας το ανάγνωσμα….


Πραγματικά, έχω εκπλαγεί πολύ καιρό τώρα, αλλά εσχάτως, έγινε το μεγάλο μπαμ που διαβάζοντας πολύ προσεκτικά το… ανάγνωσμα της… διπλανής πόρτας, αντιλήφθηκα πλέον, καθότι βραδύνους, ότι δίπλα μας κυκλοφορούν ….γίγαντες που προσπαθούν να μας σώσουν και μείς, δεν το έχουμε καταλάβει!!!

Ξυπνήστε χωριανοί!!! Σωζόμαστε!!!! Μην τρομάζετε!!!! Κάντε κινήσεις προσέγγισης, ποτέ δεν είναι αργά, θα κλείσουν και δεν θα προκάνουμε…. Προσεγγίστε γιατί χανόμαστε!!!!

Δηλώνει ο εκπρόσωπος των… σωτήρων μας, ότι μετά από τις… φοβερές πιέσεις του κόσμου που συρρέει, θα ανοίξει… δημοσιογραφικό site, που θα κάνει… focus!!! focus λέγω, στα θέματα του ευρύτερου τόπου και όχι του μόνο του Βραχασίου, εσείς, εσείς λέγω και υμείς, που δεν θα προκάνουμε, εσείς, και υμείς ξαναλέγω, θα χάσουμε την προστασία των… σωτήρων και δυστυχώς για όλους μας, θα χάσουμε την ευκαιρία να σωθούμε!!!!!

Και προς Θεού, μην γίνεστε προκλητικοί!!!! γιατί θα…. ενδώσουν, ακούτε? και τότε, σας πήρε και σας σήκωσε και μας μαζί και όλους μαζί!!!!

Συνέλθετε χωριανοί, δηλώνει ο εκπρόσωπος, μάθετε να ακούτε την κοινωνία που…. βρυχάται!!!! Κουφοί είσαστε? τέτοιος βρυχηθμός δεν ξανάγινε, ακούτε η δεν ακούτε?!!!!

Ντροπή σας χωριανοί, λέω εγώ, αλλά ξιπαστήκατε, λέει ο εκπρόσωπος, ξιπασμέεενοι από την…. πρόσκαιρη εξουσία σας,…. εξουσιομανείς, …ο τόπος σας χάνεται και σεις, την εξουσία σας!!!!

Νομίζετε, λέει ο εκπρόσωπος, πως θα βάλετε την φωνή, σε μας το λέει χωριανοί, και μείς τι? Θα λουφάξουμε? Όχι!!!! Ξαναλέει ο εκπρόσωπος….

Θα μας συνθλίψουν οι…. γίγαντες χωριανοί, το νου σας, το νου μας, η κατάσταση δεν ελέγχεται, προσεγγίστε γιατί…. χανόμαστε!!!!

Αλέκα Σουλαδάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο ιστολόγιο "Ανάβλοχος" δημοσιεύονται μόνο επώνυμα σχόλια, δηλαδή σχόλια τα οποία, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φέρουν το ονοματεπώνυμο του συντάκτη.