Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Σε Πάνορμο και Κράσι αύριο αντιπροσωπίες της Επιτροπής Αγώνα Βραχασίου κατά των Βιομηχανικών ΑΠΕ


Σε δύο διαφορετικές συναντήσεις θα συμμετάσχουν αύριο Κυριακή εκπρόσωποι της Επιτροπής Αγώνα Βραχασίου κατά των Βιομηχανικών ΑΠΕ.  

Μια αντιπροσωπία θα συμμετάσχει το πρωί στην παγκρήτια συνάντηση του Παγκρήτιου Δικτύου κατά των Β.ΑΠΕ στο Πάνορμο Ρεθύμνου, όπου στα θέματα συζήτησης περιλαμβάνεται και ο συντονισμός των αντιδράσεων για το υβριδικό - υδροηλεκτρικό στην περιοχή μας. Το συγκεκριμένο έργο εκτός από την περιοχή μας αφορά και περιοχής του ν. Χανίων και Ρεθύμνου όπου θα τοποθετηθούν οι ανεμογεννήτριες του υβριδικού.

Μια άλλη αντιπροσωπία θα συμμετάσχει το απόγευμα σε ενημερωτική συνάντηση που θα γίνει στο Κράσι, για να υπάρξει ανταλλαγή απόψεων και πληροφοριών σχετικά με το έργο.

Η επιτροπή αγώνα έχει ήδη συνεδριάσει δύο φορές και όπως φαίνεται τα μέλη της έχουν όρεξη για δουλειά, χρειάζονται όμως και την υποστήριξη της τοπικής κοινωνίας (όπως έγινε στην πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου) για να επιτευχθούν οι στόχοι που τέθηκαν στην τελευταία συνέλευση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο ιστολόγιο "Ανάβλοχος" δημοσιεύονται μόνο επώνυμα σχόλια, δηλαδή σχόλια τα οποία, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φέρουν το ονοματεπώνυμο του συντάκτη.