Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Γιώργος Φθενάκης: "Ένα ευχάριστο γεγονός για την περιοχη μας

Σε συνομιλίες που έχουν αρχίσει εδω και πέντε μήνες με την υπεύθυνη προγράμματος εκδρομών της TWI, τις συνομιλίες που έχουν γινει μέσω της δουλειάς μου με τα στελέχη της TWI ,με τη βοήθεια του Δημάρχου και του αρμοδιου αντιδημάρχου και της επιτροπή τουρισμού του Δημου , καταφέραμε και ενταξαμε το σπήλαιο της Μιλατου στο προγραμα Σαφάρι της TWI , το οποίο θα επισκέπτονται καθε Κυριακή η Δευτέρα αρκετοί τουρίστες! 

Θεωρω οτι ειναι ένα πολυ θετικό και σημαντικό γεγονός που άρχισε επιτέλους να γίνεται επισκέψιμο απο ένα οργανομενο τουριστικό Γραφειο του τουριστικού κολοσσού της ΤWI το συγκεκριμένο σπήλαιο έστω και με την κατάσταση που επικρατεί στο κυλικιο που δυστυχώς δεν εχει έρθει ακόμη στην δικαιοδοσία του Δημου. 

Συζητάμε ακόμη και για το λαογραφικό μουσείο στο Βραχασι αν θα μπορέσουμε να το εντάξουμε σε κάποιο οργανομενο προγραμμα , υπάρχει η διάθεση απλως προσπαθούμε να το εντάξουμε σε προγραμμα που να βολεύει και το τουριστικό Πρακτορειο! Τα μηνύματα πάντως ειναι θετικά !

Φθενακης Γεώργιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο ιστολόγιο "Ανάβλοχος" δημοσιεύονται μόνο επώνυμα σχόλια, δηλαδή σχόλια τα οποία, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φέρουν το ονοματεπώνυμο του συντάκτη.