Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Τη στήριξη του ξενοδόχου που μάχεται τον παραλιακό δρόμο πήγε και ζήτησε ο βουλευτής Γ. Πλακιωτάκης


Με τον ξενοδόχο που μάχεται την ολοκλήρωση του παραλιακού δρόμου Μιλάτου Σισίου και ο οποίος βρίσκεται σε αντιπαράθεση με μεγάλο τμήμα της τοπικής κοινωνίας, συναντήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα ο βουλευτής της ΝΔ Γ. Πλακιωτάκης και του ζήτησε να τον στηρίξει στις επικείμενες εκλογές.
Ο Γ. Πλακιωτάκης πήγε στο ξενοδοχείο και μίλησε για πολλή ώρα με τον ξενοδόχο και   κατέληξαν σε αλληλοστήριξη.
Πρέπει να σημειώσουμε ότι σε προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις ο Γ. Πλακιωτάκης είχε υποσχεθεί σε κατοίκους της Μιλάτου και του Σισίου ότι θα στηρίξει το αίτημα για την ολοκλήρωση του παραλιακού δρόμου και έλαβε ανάλογη στήριξη από τους κατοίκους.
Τώρα ο Γ. Πλακιωτάκης λόγω της επιλογής του να ψηφίσει το μνημόνιο 2 και να στηρίξει την κυβέρνηση Παπαδήμου βλέπει ότι τα περιθώρια ψήφων στην περιοχή έχουν μειωθεί κατά πολύ και γι΄ αυτό επιλέγει το δρόμο της επαφής με τον ξενοδόχο (ο οποίος δεν ψηφίζει στην περιοχή μας) και της ενδεχόμενης στήριξης από τους (λίγους) κατοίκους και ψηφοφόρους που εργάζονται στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο και από όσα πρόσωπα που επηρεάζονται από το συγκεκριμένο χώρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο ιστολόγιο "Ανάβλοχος" δημοσιεύονται μόνο επώνυμα σχόλια, δηλαδή σχόλια τα οποία, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φέρουν το ονοματεπώνυμο του συντάκτη.