Σάββατο 14 Απριλίου 2012

"Διακριτική" περιοδεία του Γ. Πλακιωτάκη σήμερα στο Π. Μεραμπέλλο


Διακριτική περιοδεία στο πάνω Μεραμπέλλο έκανε το Μ. Σάββατο  το πρωί ο βουλευτής της ΝΔ Γ. Πλακιωτάκης, που εκκλησιάστηκε στο Καρύδι και στη Νεάπολη, ενώ στη συνέχεια έκανε ένα πέρασμα και από το Σίσι.

Οι κινήσεις του Γ. πλακιωτάκη ήταν ιδιαίτερα προσεκτικές (χωρίς πολλές χειραψίες) αφού προσπάθησε η παρουσία του να είναι όσο το δυνατόν πιο διακριτική, ενώ απέφυγε να εμφανιστεί σε καταστήματα για να χαιρετήσει κόσμο.

Στο Σίσι συναντήθηκε με ανθρώπους τόσο της δημοτικής παράταξης του (υποψηφίου του ΠΑΣΟΚ) Π. Καρατσή, όσο και με πρόσωπα της παράταξης του δημάρχου Δ. Κουνενάκη, προσπαθώντας να κρατήσει ισορροπίες.

Οι σημερινές κινήσεις του Γ. Πλακιωτάκη είναι ενδεικτικές του τρόπου με τον οποίο θα διεξαχθεί η προεκλογική εκστρατεία σε αυτές τις εκλογές από τους υποψηφίους των κομμάτων του μνημονίου, χωρίς ανοικτές συγκεντρώσεις αλλά με κατ΄οίκον επισκέψεις στους εν δυνάμει ψηφοφόρους, ώστε να επιρρεαστούν σε προσωπικό επίπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο ιστολόγιο "Ανάβλοχος" δημοσιεύονται μόνο επώνυμα σχόλια, δηλαδή σχόλια τα οποία, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φέρουν το ονοματεπώνυμο του συντάκτη.