Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Γ. Φθενάκης: "Ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας έστειλε επιστολή τους ορκωτούς λογιστές που ελέγχουν την εταιρία με σκοπό να τους επηρεάσει και να τους αποπροσανατολίσει από το έργο τους!"

Συνεχίζεται ο πόλεμος στην επιχειρησιακή Βραχασίου και μάλιστα από τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας! Έναν αιρετό της τοπικής αυτοδιοίκησης που σύμφωνα με το νομό της ηθικής αλλά και θεσμικά πρέπει και οφείλει να διαφυλάξει τη δημοτική περιουσία και να υπηρετεί το δημόσιο συμφέρον! Έστειλε λοιπόν για άλλη μια φορά επιστολή και αυτή τη φορά στους ορκωτούς λογιστές που ελέγχουν την εταιρία με σκοπό να τους επηρεάσει και να τους αποπροσανατολίσει από το έργο τους! Η επιστολή αυτή είναι άκρως συκοφαντική ελεεινή και εξευτελιστική και ρεζιλεύει την τοπική κοινωνία αλλά και ολόκληρο το δημοτικό συμβούλιο!

Έγινε εν άγνοια του τοπικού συμβουλίου, χρησιμοποιήθηκε η σφραγίδα της τοπικής κοινότητας και μάλιστα γράφτηκε σε χαρτί με το λογότυπο του Δήμου! Προσπάθησε για άλλη μια φορά να εξαπατήσει τον εισαγγελέα, την Περιφέρεια και όλα τα Υπουργεία που κοινοποίησε αυτή την επιστολή! Αφού λοιπόν έπραξε όλα τα παραπάνω είχε το θράσος να τηλεφωνήσει σε επιφανείς πολίτες της περιοχής μας και να τους λέει ότι θέλει το καλό του χωριού έχοντας κάνει στο παρελθόν αμέτρητες συναντήσεις, με τελευταία λίγο πριν τη λαϊκή συνέλευση, θέλοντας δήθεν να τα ξεχάσουμε όλα και να προχωρήσουμε μονιασμένοι !! Όλοι είδατε τι έγινε στην λαϊκή συνέλευση! Τέτοιο μα τέτοιο θράσος και τέτοια υποκρισία Θεέ μου!

Κατάφεραν και έδιωξαν εννέα εργαζόμενους το καλοκαίρι από τη δουλειά τους κάνοντας μηνύσεις στο αρμόδιο Αντιδήμαρχο και καταγγέλλοντας τους στη Περιφέρεια, έβρισαν το Δήμαρχο και τους Δημοτικούς συμβούλους στη λαϊκή συνέλευση ρεζιλεύοντας μια ολόκληρη κοινωνία στο δήμο, έστειλαν αμέτρητες καταγγελτικές επιστολές στις υπηρεσίες της περιφέρειας και του Δήμου, κοινοποιώντας τις στον εισαγγελέα και σε όλα τα Υπουργεία και σε βουλευτές, και όλα αυτά σε ένα χρόνο!!! Και από την άλλη σαν να μη συμβαίνει τίποτα επιθυμούν να μονιάσουμε!

Όλο αυτό το χρόνο μόνο με αυτά ασχολείται! Τίποτα μα τίποτα ουσιώδες και προς όφελος της τοπικής κοινωνίας ως όφειλε δεν έχει κάνει κι ας προσπαθεί ο εκπρόσωπος τύπου του να μας πείσει ότι οτιδήποτε γίνεται στην περιοχή οφείλεται στις περιβόητες επιστολές και στις πιέσεις που ασκεί στις υπηρεσίες! Όπως έχω λοιπόν ξαναγράψει στο παρελθόν όλη αυτή η τακτική που κρατούσε και συνεχίζει να κρατά , έφεραν την απαξίωση του από τους δημότες της περιοχής μας και στη συνέχεια από όλο το δήμο και τις υπηρεσίες του με αποτέλεσμα να μη τον παίρνει κανείς στα σοβαρά και να την πληρώνει η περιοχή μας!

Τώρα βέβαια έχοντας χάσει κάθε ίχνος αξιοπρέπειας και αξιοπιστίας και κρυπτόμενος πίσω από την υποκρισία του ψάχνει μέσω επιφανών πολιτών της περιοχής μας στηρίγματα!

Δε θα σου κάνω τη χάρη κ. φερόμενε πρόεδρε γιατί όπως είπα και στον συνεργάτη σου ο κλέφτης και ο ψεύτης το πρώτο χρόνο χαίρονται!

Συνέχιζε λοιπόν εσύ την τακτική αυτή! Εγώ αναγκάζομαι εξαιτίας της ανεπάρκειας σου να χειρίζομαι υποθέσεις με τις οποίες κανονικά θα ΄πρεπε να ασχολείσαι εσύ, όχι για να σε παρακάμψω όπως ισχυρίζεσαι αλλά για να μπορώ όταν τελειώσει η θητεία μου ως τοπικός σύμβουλος αλλά και Πρόεδρος της επιχειρησιακής να φύγω με το κεφάλι ψηλά και έχοντας τη συνείδηση μου ήσυχη ότι προσπάθησα να προσφέρω και να εξυπηρετήσω το δημόσιο συμφέρον ως οφείλω!

Αν θέλεις κ φερόμενε πρόεδρε μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα χρήματα σου και όχι το δημόσιο χρήμα, να κανείς όσους έλεγχους θέλεις στην εταιρία, να πας σε όποιο εισαγγελέα θέλεις να καταθέσεις τα στοιχειά σου αν έχεις κότσια, και όχι να γυρνάς να συκοφαντείς και να αερολογείς για ατασθαλίες και δολοπλοκίες στην εταιρία! Όσο είμαι Πρόεδρος θα την προστατεύω και θα φροντίζω να είναι ξένο σώμα και για εσένα αλλά και για όσους την πολεμούν και θέλουν να τη διαλύσουν !

Δε θέλω λοιπόν καμία μα καμία σχέση να έχω με τέτοιους ανθρώπους. Θα εισηγηθώ στο Αντιδήμαρχο και στο Δήμαρχο να επιληφθούν και να λάβουν μέτρα για τον απαράδεκτο τρόπο λειτουργίας του Τοπικού Συμβουλίου και για τον τρόπο που χρησιμοποιείται αυθαίρετα η σφραγίδα της Τοπικής Κοινότητας αφού σύμφωνα με το νόμο πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο μετά από απόφαση του τοπικού συμβουλίου και όχι όπως τη χρησιμοποίει ο φερόμενος Πρόεδρος προσπαθώντας να εξαπατά τους πάντες!

Να στείλω και ένα μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση, ακολουθώ τη πρόγραμμα του Δημάρχου για την περιοχή, το στηρίζω με όποιο πολιτικό ή ακόμα και προσωπικό κόστος και να είστε σίγουροι ότι θα εφαρμοστεί ! Προς όφελος της τοπικής κοινωνίας!

Φθενακης Γιωργος

Υ.Γ. Με την ευκαιρία να ευχαριστήσω και τον πολιτιστικό συλλογου του Βραχασιου για την άψογη δουλεια που έκαναν για το καθάρισαν του Χωριού συμβαλοντας έτσι και αυτοι σημαντικά ώστε να κρατήσουμε σε επιθυμητά επίπεδα εν όψει εορτών και της καλοκαιρινής περιόδου την εικονα της περιοχης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο ιστολόγιο "Ανάβλοχος" δημοσιεύονται μόνο επώνυμα σχόλια, δηλαδή σχόλια τα οποία, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φέρουν το ονοματεπώνυμο του συντάκτη.